Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość membrillo

pytanie o bukmachera

Polecane posty

Gość membrillo

hej :) postanowiłam dziś obstawić zwycięstwo Hiszpanii, tak pod wpływem impulsu ;) nigdy wczesniej nie byłam u bukmachera. jak to wygląda? ile wynosi minimalna wpłata? dzięki za odpowiedzi :)

Gość membrillo
nikt nie wie?

Gość membrillo
poszłam i obstawiłam ;) też kurs 2,10 zł ale w sumie nie wiem, na co dokładnie obstawiłam! :D na pewno na zwycięstwo Hiszpanii, ale nie pamiętam już, czy w ogóle w tym meczu, czy w całych mistrzostwach ;) w dodatku na kuponie mam napisane,że obstawiłam gospodarzy- ale jak, skoro gospodarzem jest RPA? :> może dlatego,że napisane jest "Hiszpania- Holandia", tj na miejscu pierwszym jest wymieniona hiszp?

Gość pancake sweet
ja tez bylam dzis pierwszy raz u bukmachera :D postawilam 5 euro na to ze wynik meczu bedzie 2:1 dla hiszpanii oraz 5 euro na to ze pierwsza polowe wygra holandia a druga hiszpania. moze i bez sensu obstawilam, ale nie znam sie, i a noz widelec wygram :P

Tylko pamiętaj, że Twoje typowanie liczy się do końca meczu tj. zakładane 90 min. gry, więc dogrywki i karne nie wchodzą w grę. Jeśli 90 minuta zakończy się remisem - przegrasz ;-) Życzę powodzenia.

Gość membrillo
wiem wiem :) w sumie to właśnie zapamiętałam tylko tyle,że obstawiłam zwycięstwo hiszpanii, bez konkretnego wyniku. pan w okienku zaproponował mi tyle możliwości, że się pogubiłam :) mam tylko nadzieję,że jeśli faktycznie wygram, to pójdę tam i pokażę kupon, a oni mnie nie oszukają, mówiąc,ze coś jest nie tak? bo będą widzieli,że się nie znam? trochę głupio iść i pytać"przepraszam,czy ja wygrałam" :D, ale co tam :D

A jaki bukmacher jeśli można wiedzieć (STS, Profesional itp.) ? Nikt Cię nie oszuka, bez obawy ;-) Dajesz im kupon i czekasz na swoją wygraną. Oczywiście jeśli to duża wygrana, to przelicz na boku :-) Ja wygrałem większą sumę na MŚ 8 lat temu, to gość w STS-ie próbował mnie okantować na kilka stówek, a gdy przeliczyłem kasę i powiedziałem, że się nie zgadza, to tłumaczył się poprzednią klientką, której wypłacał również pieniądze :D Rzecz jasna wypłacił należytą sumę :-)

Gość membrillo
TipSport :) ee, ja obstawiłam tylko za 10zł ;) jakby co, to do odebrania mam 18,90zł :) ale jak to się liczy? kurs mam napisany : 2,1zł. czyli dałam 10zł, czyli 5 razy po 2zł. za każde 2zł 2,1, tak? to powinnam mieć wtedy chyba 11zł? nie bardzo rozumiem jak to liczą :D

Po prostu mnożą, czyli 10 zł x 2,1 = 21 zł (odjąć podatek) ... jakoś tak :-)

Gość membrillo
ah tak :) no to proszę trzymać kciuki za Espanę :)

Gość membrillo
a mogę jeszcze spytać o to coś, co mam zaznaczone przy gospodarzach? ;) kupon wygląda mniej więcej tak : wydarzenie typ kurs piłka nożna, ms 2010, RPA, F Hiszpania-Holandia Wygrana gospodarzy 1 2.10. data zamknięcia : 20. 30. 00. 11.07.2010. o co chodzi z tymi gospodarzami ;) ?

" Hiszpania-Holandia Wygrana gospodarzy 1 2.10 " Chodzi chyba o pierwszą drużynę na liście (kuponie), czyli Hiszpanię. Najważniejsza jest cyfra 1, bo oznacza właśnie drużynę, którą typowałaś, jako zwycięzcę finału. 1 - wygrana pierwszej drużyny (na kuponie) 2 - wygrana drugiej drużyny X - remis ... i właściwie to jest "most important" ;-)

Gość membrillo
ah tak :) zdziwili mnie ci "gospodarze" ;)

Gość uiiierr
No muszę przyznać, że ostatnio to się namnożyło zakładów bukmacherskich online jak grzybów po deszczu. Pamiętam jak jeszcze parę lat temu było trochę – normalniej, pod tym względem. Z takich moich bardziej ulubionych to na pewno Totolotek (https://www.totolotek.pl) daje radę. System jest łatwy w obsłudze, mają całą masę meczów z kraju i zza granicy, w tym moje ukochane NBA, które typuję notorycznie. Nie ma też problemów przy kontakcie z obsługą, jest szybka odpowiedź z drugiej strony.