Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzice chcą bym usuneła

Rodzice chcą bym usuneła ciąża a mój facet mnie od tego odciąga,twierdzi

Polecane posty

że jego rodzina nam pomoże, weźmiemy ślub a z rodzicami powinnam zerwać kontakt raz na zawsze. Mam 23 lata i chce tego dziecka.

* ciąże

Gość izulekskk
no to sluchaj faceta, co to za rodzice ktorzy radza takie rzeczy swojemu dziecku. powinni zaproponowac pomoc a nie namawiac cie do usuniecia. zrob tak jak ci facet radzi odetnij sie od nich

Gość vanessa paradise
Ja usunęłam bo nie wierzyłam w zapewnienia mojego faceta "że jakos tam bedzie". Gdybym mu zawierzyła to bym teraz siedziała sama z półrocznym dzieckiem bez pracy i z przerwanymi studiami bo on sie zakochał w innej i sie wyprowadzili do innego miasta.

Gość rodzice mają racje
chcą dla ciebie dobrze.

Gość kuna452
Jeśłi chcesz tego dziecko to powinnaś urodzić. Rodzice prędzej czy później się z tym pogodzą. A z facetem jak sie uda to super, a jak nie to przynajmniej będziesz miała dziecko.

Ja ufam swojemu facetowi, z resztą za nic nie usunełabym ciąży, jego rodzina też obiecuje pomoc. Rodzice kazali mi wybierać albo oni albo dziecko. Oni nie chcą bym urodziła bo nie lubią mojego faceta.

Gość on twierdzi że rodzina
pomoże, czy słyszałaś to bezpośrednio od jego rodziny ? Twoi rodzice niewykluczone,ze zmienia zdanie

Gość izulekskk
widze ze rodzice zycza ci zle, w wiekszosci takie dziewczyny ktore usuwaja ciaze pozniej moga sie pozegnac z ponownym zajsciem. Boze to sie nie miesci w glowie jak rodzice moga cos takiego nawet zasugerowac.. :-O

Gość vanessa paradise
"to przynajmniej bedziesz miała dziecko" :O :classic_cool: No zajebniste pocieszenie, pamietaj tylko że dziecko kosztuje a rodzice nie maja obowiązku go utrzymywac. No i zycie sobie ułozyc z dzieckiem nie jest zbyt łatwo

Gość monika942
rodzice chcą bym usuneła Ile twój ma lat?

Wiem o tym, rodzice powiedzieli mi że jak kiedyś zostane sama to żebym nie przychodziła do nich z "tym czymś" bo tego bachora nigdy nie zaakceptują ani nie przyjmą do rodziny. Ojciec mnie nawet uderzył. Właśnie dlatego mi tak przykro.

Mój facet ma tyle samo lat co ja. Słyszałam to od jego rodziców, moi rodzice uważają że on jest z patologicznej rodziny, jego rodzice przez wiele lat nadużywali alkoholu teraz się zmienili, jego brat siedział w więzieniu a jego najmłodsza siostra została sama z dzieckiem. Właśnie dlatego moi rodzice mówią że nie chcą bym wchodziła do takiej rodziny i jeszcze rodziła swojemu facetowi dziecko.

Gość kroczacy nick
olej rodziców, jeszcze będą przepraszać za swoją nikczemność. Facet wydaje się ok, tylko dlaczego koniecznie musi wam ktoś pomagać? Dwoje dorosłych ludzi powinno sobie poradzić bez pomocy. No chyba, że pięcioraczki w drodze...

Rodzice mojego faceta sami to zaproponowali, zajmują się już jednym wnukiem to zajmą się i drugim. Naprawde, mówiłam rodzicom spokojnie o tym że jestem w ciąże i wychodze za mąż, ich pytania były najpierw z kim i za kogo. Nie chcieli uwierzyć że założe rodzine z kimś kogo oni nie lubią.

No w takiej sytuacji to sam jako ojciec bym Cie pogonił w pizdu skoro chcesz sie wżenic w taka rodzine. pamietaj patologia jest dziedziczna a cechy sie dziedziczy co drugie pokolenie czyli nosisz w sobie dziecko zagrożone alkoholizmem w przyszłości. No ale sama sobie wybrałas "partnera". Ciekawe kiedy zacznie cie lać po pysku

Gość masz popierdolonych starych
skurwysyńskich dziadów to nie są rodzice.

Właśnie, do rodziców już nie wróce, i jest mi przykro jak oni mnie potraktowali ale napewno później nie będę utrzymywała z nimi kontaktów. Dziecku nie wiem co powiem jak kiedyś zapyta o moich rodziców, jedyne co mi przychodzi do głowy to to że nie żyją, nawet jakby oni chcieli się pogodzić.

biskup ciemności mój facet nigdy by mnie nie uderzył, jest bardzo spokojny i dobry dla mnie. Więc nie masz prawa go oceniać, za to mój ojciec mnie uderzył.

Gość tgheth
Usun ta patologie, wogole to niezlego sobie faceta znalazlas. Gorszego w okolicy nie bylo?

Daj spokój mojemu facetowi, przecież on jest dobrym człowiekiem i jakim prawem wyzywasz go od patologii jak sam miał trudne dzieciństwo. Z resztą dziecko jest dla mnie teraz najważniejsze, a rodzice, no cóż oni już sami mi powiedzieli że nie chcą mojego dziecka w rodzinie to równie dobrze mnie też nie chcą.

Moi rodzice dowiedzieli sie prawdy, że to nie jest dziecko mojego faceta tylko jego ojca :O Mój chlopak tak sie upił, że nie dal rady i tesciu mnie dojechał do końca - skakałam po jego fujarze jak kowboj na rodeo

Gość tgheth
Skoro chcesz urodzic to dziecko , to jak najszybciej bierz slub z tym swoim, zybys nie zostala z reka w nocniku jak mu sie zamarzy wolnosc.

jak mu sie zamarzy wolność to i tak mnie kopnie w dupe nawet po slubie

Gość do autorki nie przejmuj się
Moja matka wyszła za człowieka który siedział w pierdlu Rodzice mojej matki też nie chcieli żebym się urodził A moja matka wychowała mnie sama bez pomocy tych ludzi Gorzej że teraz te stare ścierwa żądają pomocy od mojej matki(co za tym idzie ode mnie) A ja ich olewam Będzie dobrze ;)

Gość tgheth
Ale tepoto masz szanse na alimeny na siebie i dziecko. Jestes tak glupia czy co? zreszta co dziwnego skoro nawet nie wiesz co to antykoncepcja....

Nie potrzebuje alimentów skoro jestem ze swoim facetem, oboje pracujemy oczywiście po urodzeniu dziecka wezme urlop macierzyński. A nie musze wiedzieć o antykoncepcji, to dziecko to coś najlepszego co mi się przytrafiło. A moi rodzice? do czego by mi teraz byli potrzebni, swojemu dziecku też jak już przyjdzie co do czego to powiem że jego dziadkowie nie żyją.