Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste pytaaanie

CZY TO ŻE 30 LATKA NIE ZNALAZŁA JESZCZE MIŁOŚCI SWOJEGO ŻYCIA JEST WYSTARCZAJĄCY

Polecane posty

Gość proste pytaaanie

m powodem żeby się zabić??? :O

Gość tak_wystarczajacy
:D Zginęło by chyba z 2 miliony Polek.

Gość proste pytaaanie
kurcze pytam was poważnie. Aha! Tu nie chodzi o mnie, żeby ktoś nie pomyslał. Moja koleżanka zjadła paczkę relanium. Normalnie pogodna wesoła dziewczyna. Teraz jadę do niej do szpitala :O

tez jestem sama i czasem mam dosc, ze wszystkim opróócz mnie sie układa (jestem po 30), ale nie zrobiłabym tego, bo jeszcze mam nadzieje. Co do koleżanki to wszystko zalezy od psychiki i tego czy ma wokół siebie ludzi - rodzine, znajomych.

Gość proste pytaaanie
ja też powiem Ci że jestem chwilowo sama a do 30 mi blisko i w życiu bym się na siebie nie targnęła bo jestem na bank pewna że coś mnie jeszcze fajnego w życiu czeka. Eh... już nic nie wiem. Nawet nie wiem co mam jej powiedzieć jak tam dojadę.

Gość Genius F.M.
zenujacy powód by sie zabijac

rozumiem, ze jestes pewna ze to był powód ,ze tak zrobiła. Jesli tak to wspieraj ją. Wychodźcie do ludzi, w miejsca gdzie można by poznać...bedzie dobrze:))

Gość proste pytaaanie
jestem pewna że o to. Dla mnie to w ogóle jakiś absurd, bo w sumie 30 lat to ledwo co od ziemi odrosła a tu już się zabić chciała :O No spróbuję. To nic, dzięki. Jadę, odezwę się jeszcze potem. Boje się okropnie tego spotkania z nią.