Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mesaajah7

PUSZCZACIE SWOICH MĘZÓW SAMYCH NAD JEZIORO

Polecane posty

Gość mesaajah7

nie dkonca samych tzn z kolega nie lubie jezior,maż lubi plywac i puszczam go samego z kolega, moja kolezanka twierdzi ze to nie jest normalne..zeby faceta samego puszczac

Gość echu echu echu
i nie założyłaś mu GPSa w komórce? nienormalna jestes on cie tam zdradza rzuc go

Gość dziewczę z kafe
Lepiej mu w kąpielówkach załóż tego gpsa, bo jak pójdzie pływać to pewnie zostawi komóre na brzegu :classic_cool:

Gość mesaajah7
czyli mam rozumiec ze to normalne? moja mama tez twierdzi że powinnam jechac z nim a jak nie to sam nie powinien

To jakaś nowa moda na kafe? Te topiki o "puszczaniu" partnerów samych nad jezioro/na imprezę/do znajomych...?

Gość siedzę przy wiatrkau
mój facet nigdy by sam nad jezioro z kolegą nie pojechał :P

Hehehhe, mój mąż też by sam nie pojechał nad jezioro, jeszcze mu takie coś nigdy do głowy nie przyszło :) pozatym gdyby chciał jechać to chętnie pojechałabym z nim, bo lubię takie wypady. A czy bym póściła samego? No jeśli by chciał jechać a ja akurat bym nie chciała no to niech jedzie, ale itak wiem, że by nie pojechał.

Gość bichiere
on chce na 2 tyg jechac?

Co Wy w ogóle rozumiecie pod slowem "puścić"? Załóżmy, że jest jakaś świetna impreza, na którą czekacie cały rok, cieszycie się, odkładacie pieniądze na wejściówkę, nocleg, strój... a Wasz mąż powie, że on nie lubi takiej muzyki, nie jedzie, a skoro on nie jedzie, to Wy same też nie możecie... I co, zostaniecie w domu? I odwrotnie, wiecie, że partner uwielbia, powiedzmy, muzea maszyn, w których Wy zaczynacie po minucie ziewać. Powiecie mu: "Nie, nie pozwalam Ci tam iść!" ? :O

Gość jem zupę i siem cieszem
to jest inna sytuacja :P bo to głupi wyjazd nad jezioro :o :P mój też by nie pojechał sam :P a z kolegą jednym bym go nie puściła :P

Gość bhyt
a wy sie potem dziwicie ze dla niektorych malzenstwo to wiezienie :O :O

"bo to głupi wyjazd nad jezioro" To jest to samo, mąż Autorki lubi pływać, ona nie, nawet nie ma ochoty się poświęcić i pojechać z nim choćby po to, by usiąść w cieniu i poczytać (czy co tam lubi). To co, biedny koleś ma całe lato gnić w domu?

"a wy sie potem dziwicie ze dla niektorych malzenstwo to wiezienie" Idealne podsumowanie

Gość nie no szok, co za ludzie...
Puszcam. jak nie puscimy, to sami pojada, wiec lepiej wyjsc z tego z twarza i powiedziec "tak, pozwalam ci. Zrobie ci te łaskę i puszczę cię samego. Cieszę sie, ze bede miala "wolne od ciebie" przez caly tydzien. Jestem pewna, ze bedę się swietnie bawic. Czego i tobie zyczę." Facet sobie jedzie, ale cały czas chodzi wkurwiony i w sumie chce szybko wrócić. ;) Polecam, jeżeli masz ochotę się pobawić z nim w kotka i myszkę ;)