Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martwie się o koleżankę

Czy mozliwe jest żeby kobieta zapłodniła się spermą wyciągniętą z prezerwatywy z

Polecane posty

Martwie się o koleżankę bo ostatnio wpadla na głupi pomyśl. Jej mąż nie chce mieć narazie dzieci bo są w trakcie budowania domu. Ona wymyśliła ze jak mąż zdejmie prezerwatywę z nasieniem to ona ją przechwyci, pobierze strzykawką spermę i wstrzyknie sobie do pochwy zawartość, w dzień kiedy mam owulacje. Czy jest to wogóle możliwe, bo wydaje mi sie że te plemniki po 30 min pobytu w prezerwatywie chyba umierają. Jaka jest wasza opinia....

Gość możliwe a dlaczego nie
inseminacja made in home.

mi się to wydaje niemożliwe .....ktoś zna osobę która tak zrobiła i zaszła w ciążę??????/, bo mi sie to nie miesci w głowie.....

Przyznaj sie ze chodzi o ciebie, napisalas mam a nie ma ;) Oszustko, klamstwo ma krotkie nóżki.

Tak znam i osobe i krowe ktora tak zaszla . :P

Gość j,hsdkuagfr
niestety wszystkie dziewczyny jak mają jakieś głupie pytanie to piszą że chodzi o ich koleżanki :P

Kłamliwe nasienie ;)

kurde zwykła literówka. A wy się nigdy nie pomyliłyście pisząc????

Kurde kobiety ile wy macie lat??? 10 czy 15....??? Zadałam konktetne pytanie i chciałam uzyskać konkretną odp. Ja się nie muszę bawić w inseminacje bo mam 2 dzieci i mi wystarczy puki co!!! dzieci poczętych normalnie bez udziełu strzykawki!

nie kłam.

Gdybyś była na tyle doświadczona (2 dzieci itd) dokładnie byś wiedziała kiedy plemniki umierają a nie sie nad tym zastanawiała, więc skończ waść i wstydu oszczędź.

Gość j,hsdkuagfr
Ot co :O

Gość a odpierdzielcie się wreszcie
był tu już kiedyś temat o dziewczynie, która zrobiła TO ze strzykawką... swoją drogą ciekawa jestem jak się skończyło;)

Gość lukaluka
a ja wierze,ze to mogła byc literówka,ale zastanawia mie co innego Dlatego się o nią martwisz ? Przeciez to jej zycie , jej mąż , nie jest kochanka tylko jest w związku małzenskim , a z tego co piszesz to planuja dziecko po zakonczeniu budowy Ja wiem ,ze to nie fair wobec jej męza , ale dlaczego się ty o to martwisz ??

Jak to jak, fasolką :P

Bo to chodzi o nią, tylko nieudolnie ściemnia.

Martwie się o nią bo takie eksperymanty różnie się moga skończyć, ciążą pozamaciczną albo jakimś uszkodzenem plemnika i potem płód może być uszkodzony ....o to chodzi

Buahahahahah ty jestes idiotką czy tylko udajesz. Nie wceluje i będzie ciąża pozamaciczna i strzykawją zwichruje plemnikowi witkę , biedny plemnik inwalida buahahahaha

Gość j,hsdkuagfr
No ta ostatnia wypowiedź autorki to mistrzostwo świata. I ty twierdzisz że masz dwoje dzieci? Śmiech na sali :D :O :P

Co nie ? Dziwne jak ona zaszła ;) hahahahhahaha Ciąza pozamaciczna przez strzykawkę, a ty anatomie znasz ynteligentko ?

Gość możliwa odpowiedź
Aż tak musi kombinować? Jest prostszy sposób. Niech zaspokoi męża oralnie z finałem w ustach. Potem wystarczy, że sobie to zaaplikuje i niedługo zajdzie w ciążę, przy odrobinie szczęścia.

Gość b kbhr
TY CHCESZ TO ZROBIC I SIE UPEWNIASZ. ZENADA

Gość lidyta
Ja zaszłam w ciaze w podobny sposob jak Twoja kolezanka planuje.Stosujemy stosunek przerywany.Gdy miałam dni płodne,wyciągłam ze śmietnika zużytą chusteczke i nasienie wprowadziłam sobie do pochwy palcem.Zaszlam w ciąże i mam 3 letnią córkę.Mężowi powiedziałam ze musiał miec plemniki w śluzie który sie wydziela przed wytryskiem.

Gość jagoda369 jest głupia
no faktycznie masz problem, żeby marwtić się o kolezanke. A kolezanka na tyle pusta że taki spoósb Ci fajny zdradiła. Pewnie że chodzi o ciebie, sama chcesz się tak zapłodnić. jagoda tak się też zapłodniła.

Gość gość
Mmmmm

Gość gość
Byc moze mozliwe... nie wiem. Nasienie musi miec cieplo. Badanie nasienia tez sie robi do pojemnika mozesz do 30min dowiezc do kliniki na badanie.

Gość gość
Wydaje mi się że należy przechować w pojemniku w lodówce,żeby nie namnożyły sie bakterie.Nie wiem jak z zammrażaniem,ale podobno też się tak robi. Strzykawka dobry pomysł,tylko z odpowiednią końcówką,bo można sobie krzywdę zrobić.Najlepiej poprzez wibrator ze strzykawką,sa takie w sexshopach,na aukcjach,trzeba poszukać.Sposób dobry,tylko trzeba dopracować i posłużyc się sprawdzonym projektem,a w projektowaniu specjalizują się faceci.No chyba że kobieta ma umysł ścisły i wszystko zrobi sama,ale rzadko się zdarza.Z reguły kobiety to ofermy i dużo gadają,ale jak co do czego,to wszystko załatwia lekarz,bo nic nie potrafią same