Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeezycieee

jak mam z nim postapic? co powiedziec, zeby sie ogarnał

Polecane posty

Gość mojeezycieee

moj facet umówił sie z kolezanka i jej narzeczonym, zeby wreczylili mu zaproszenie na wesele, na które mam isc z nim ale mnie nie zabrał na to spotkanie tylko poszedł sam. Ja siedze w domu i mimo to nie pomyslał zeby ze mna isc.. co lepsze dzis dowiaduje sie ze poszedł tam z kolezanka z roku:O uwazam, ze tak by wypadało skoro nie ejst to niezapowiedziana wizyta tylko umówione wczesniej spotkanie ze go zaprosza na wesele z osoba towarzyszaca to wypadałoby zabrac ta osobe ze soba

Gość rggrwfwffw
hahahahah to czemu cie nie wziął czemu go nie spytałas poszedł z kolezanka z roku to moze z nia siie wybiera?:O

Gość mojeezycieee
nie no ze mna sie wybiera a ona była u niego w ten weekedn ..bo jest spoza miasta, i wpada co drugi weekend jak ma szkołe..albo rzadziej

Gość rggrwfwffw
i ty to akceptujesz? ze ona u niego sypia? podziwiam cie za zaufanie

Gość mojeezycieee
ja sie go nie spytałam o to czemu mnie nie wizał teraz mysle co mu napisac bo gadamy na gg czy idzie z madzia na wesele, skoro ja zabrał a nie mnie..ze to dla mnie dziwne

Gość mojeezycieee
ona u niego nocuje rok zanim my sie poznalismy ..ona ma faceta w którym jest zakochana itd a on jest taki ze wiemdo niczego miedzy nimi nie dojdzie..cokolwiek by o nim nie powiedziec to wiem ze z nia nic nie bedzie

Gość rggrwfwffw
no spytaj to taka sztuka?

Gość echu echu echu
prowo :D

Gość mojeezycieee
echu echu echu prowo nie:d to nie prowo

Gość mojeezycieee
up

Gość mojeezycieee
zapytałam sie go czy na wesle idzie z madzia?..powqiedział ze nie no co ty i teraz mysle co mu napisac myslicie ze jak mu napisze..ze skoro ktos jest umówiony z nim bo ma go zaprosic na wesele a on ze soba bierze kolezanke zamiast mnie to chyba cos nie halo

Gość mojeezycieee
wypowiedzcie sie ludziska

Gość marchewwka
Coś nie halo i ja bym na Twoim miejscu dążyła do tego, żeby poznać tą Madzię i zobaczyć jak się będą zachowywać oboje.

Gość no bardzo nie w porządku
wygląda na to, że mu na Tobie nie zależy. W innym wątku napisałaś, że nie poznałaś jego rodziców jeszcze, nie znasz jego znajomych... sama widzisz, że tak nie wygląda zdrowy związek.

Gość mojeezycieee
jak to napisałam ze znam dobrze jego rodziców brata z zona..nawet wczoraj razem poł dnia spedzilismy znam jego pare najlepszych przyjaciół ale to wszystko

nie idz z nim na to wesele..... nie rob z siebie frajerki ..chyba jasno pokazal ci gdzie twoje miejsce ....nie rozumiesz ??? kiedys bylam tez zaslepiona i nie umialam odroznic kiedy facetowi zalezy a kiedy nie ...ale dzisiaj potrafie zobaczyc te "malenka' roznice i radze ci nie rob z siebie marionetki.... wogole jakis chory ten wasz zwiazek ....kolezanka sypia u niego ...ale jaja.. my mieszkalismy z kolezanka hehe...to dopiero byly jaja....i parodia... zaslepienie robi swoje....

Gość mojeezycieee
sypiaja w osobnych pokojach..nawet jego mam mi to mówi zreszta nic z nia nie robi na 100% wiem ze z pozoru moze sie to wydac dziwne ze w zasadzie nic mnie to nie rusza ale wiem ze nic z nia nie robi

czyli maja swietna ochrone ..... czuja sie bezkarnie bo widza ze im to plazem uchodzi...dalej nie rozumiesz.....

Gość upsidedoWn
:O to nie wyglada dobrze :o

posluchaj,to po prostu smierdzi na 100metrow.....przeciez ta dziewczyna texz durna nie jest i w buszu sie nie wychowala.jak wie,ze ida tam po zaproszenie na wesele dla was,to normalny czlowiek sie nie pcha i sam pyta czemu nie idzie z dziewczyna.

Gość mojeezycieee
o ile wiem..z tego co słyszałam ..od niego i wiedze po zdjeciach na nk to ona ma faceta w którym ejst szalenczo zakochana bo od lat sie w nim kocha i on w koncu ja zechciał..wiec sa szczesliwi mam ich nie kryje tylko naturalnie cos powiedziała..ze musiała łózko w salonie poscielic bo X spał tutaj, w czasie jak była kasia

Gość mojeezycieee
ale to ze poszedł odebrac zaproszenie z nia a nie ze mna mnie wkurwiło

no,ale wlasnie o tym mowie..tu nie chodzi o zdrde fizyczna,ale o jego priorytety.moze ona go fascynuje i jest poszczany na jej punkcie,dlatego chce ja zabrac tu czy tam,umilic czas nie liczac sie z twoimi uczuciami.ona twojego chlopa moze nie chciec,ale kto wie czego on chce

Gość mojeezycieee
oni widuja sie jedynie wtedy jak jest szkoła..czyli co 2 tygdnie i dłuzej ..jak sa wakacje to sie nie widuja i kontakt maja sporadyczny... o ile wiem to raczej nie jest poszczany na jej widok, to po prostu jego kumpela..jak ona była sama w zeszłym roku i on to tez był sam, to nie robili do siebie zadnych pojazdów, po prostu sie kumpluja. Akurat to taki typ ze mu ufam i wiem ze nic on z nia nigdy nie robił... poza tym on jej nie umila czasu... zazwyczaj siedza w domu albo wyskocza na pwiko mnie raczej chodzi o to ze on sobie nie zadaje sprawy z nietaktu jakiego dokonał..biorac ja na to spotkanie a nie mnie:)

zdradza cie i to juz przed slubem ha ha

Gość thethingsyousaid
czy ta kolezanka Twojego faceta tez jest zaproszona na to wesele na ktore ma isc Twoj facet niby z Toba?

Gość a taka jedna 25ooooo
nie ona nie ejst zaproszona..nawet nie znala tych ludzi jak on to tłumaczył..on miał isc d nich po zaproszenie na szybkie piwko gdzies na miescie a ona musiała isc po tem na festyn czy cos do jakiegos znajomego wiec dlatego od razu poszli razem

no,ale ty w koncu znasz ta dziewczyne osobiscie,czy nie?nadal nie widze powodu dlaczego nie mogliscie isc w trojke,ona niech sobie idzie na ten festyn,a ty z nim do znajomych