Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu problemyyyy

ojciec wtrąca się w moje życie!!

Polecane posty

Gość znowu problemyyyy

poznałam wspaniałego mężczyznę, oświadczył mi się. wszystko niby super układa mi się w życiu, ale jak zwykle ojciec potrafi zepsuć. chodzi i mi dogryza, że za młoda jestem na ślub (mam 22 lata), że mam najpierw skończyć studia (zupełnie jakby to w czymś przeszkadzało), że nie powinnam mieszkać z facetem tylko w domu, że blablabla. mam już serdecznie dość tych jego pogadanek. moja mama będąc w moim wieku miała już rodzinę, ale on o tym chyba zapomniał i twierdzi, że to inne czasy były. powiedział, że jak się wprowadzę do mojego W to nie będzie mnie szanował bo nie zarabiam i że on nie tak wyobrażał sobie moje życie. no ludzie, za pół roku będę inżynierem, poznałam wspaniałego faceta, jestem grzeczna, poukładana a ojciec uważa mnie za najgorszą i za dzieciaka jeszcze. ale jak coś źle zrobię, to wtedy mówi że przecież dorosła jestem. ^^

Gość dziewczę z kafe
Ja bym na Twoim miejscu nie wprowadzała się do faceta, dopóki nie masz pracy. A z ciekawości-co to do cholery jest? -----------> ^^

Gość znowu problemyyyy
mam pracę ale dorywczą - piszę projekty, prace z angielskiego, jakieś korki się zdarzają, poza tym dostaję co miesiąc 580 zł renty po mamie