Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttiu

ktory facet zwiaze sie z kobieta z dzieckiem?

Polecane posty

Gość możliwe a dlaczego nie
wam sie wydaje ze wybieracie :D

Gość panga niedotykalska
kisiel malinowy ------>kisiel to ty masz pewnie w majtkach bo zaden cie dawno nie wygrzmocil...:D i tu cie pewnie boli🖐️

my sobie mozemy ruchac bo to nie my sie wybrzuszamy i to nie my potem szukamy z dobrodziejstwem inwentarza drugiej połówki. najprosciej najpierw sie kurwic z kazdym a potem szukac frajera i mu wmawiac jaki to nieodpowiedzialny byl facet z którym macie dziecko. a prawda taka, że połowa z was nawet nie wie kto tym ojcem jest

niech ta z dzieckiem "sobie wybierze" skoro tak sobie przebieracie ;) pfffff

Gość kisiel malinowy
julka jak jestes paszczur botwoje ograniczenie umysłowe juz ustalilismy to nikt cie nawet kijem nie tknie..a funkcja samicy jest byc atrakcyjna by samiec ja posiadł ..taka jest wasza nedzna skad inad rola na tym łez padole samice:)

Gość julka kulka
ciagle sie powtarzasz, wymysl cos oryginalniejszego

Jakie masz BMI ? HaHa

Gość julka kulka
coz z idiotami sie nie dyskutuje......polamane paly, zadna wam dupy nie nadstawila parchate paszczury.....narka:) powodzenia i oby zadna nie miala tego pecha trafic na takie scierwa

Gość kisiel malinowy
suki z dzieckiem zaden normalny facet nie zechce ..chyba tylko po to by nadstawiła mu szpary.. a bahora obcego normalny facet predzej by zutylizował niz wychowywał..

Idz sobie na miasto "wybrac" faceta szafo 3 drzwiowa .

Gość panga niedotykalska
biskup ciemności------->a jaki odpowiedzilany facet zostawia wlasne dziecko:O:O kobiety nie zachodza same w ciaze...nie wiesz o tym:Oa jak sie chcialo poseksic i sie nie wiedzialo jak nastepnym razem lepiej miedzy drzwi wlozyc i pierdyknac drzwiami:D🖐️

Gość kisiel malinowy
suki sa do dymania..to ich zyciowy cel i nadrzedna funkcja-nadstawiac szpary i usługiwac facetowi

Mogla sobie WYBRAC bardziej odpowiedzialnego, bo to przeciez kobieta sobie WYBIERA, pretensje do garbatego ze ma dzieci proste ? Haha

Gość julka kulka
ograniczeni ludzie nie rozumieja prostych rzeczy buahaha

Wlasnie ze o niej, ona WYBRALA sobie takiego :P

Już się pogubiłaś ? Haha.

Zrozum, że mnie gówno obchodzi czy ona zostawiła jego, czy on ją, czy jest wdową, czy rozwódką. kolo chuja mi to lata. ważne że jest babą z dzieckiem i to juz starczy za caly komentarz. jaka by nie była cudowna ma dzieciara i odpada w cuglach. Dopóki chodza po ziemi kobity niedzieciate nie zamierza mawet patrzec w strone samotnych mamusiek bo nie zamierzam zapierdalac na cudzego gnoja. a jak taki szczyl ciężko zachoruje to ja mam placic za leczenie?

No płać i płacz, inaczej będziesz "tym złym" ;)

Gość pracoholiczka und dziewica
Ukrytych pedofili ciągnie zawsze do kobiet z dziećmi i wchodzą w konkubinat najczęściej. Zdrowy psychicznie mężczyzna woli dziewice inteligentne, które może zapłodnić samemu. Przykładowo brata ciotecznego bobasa adoruje pewien Pan ale spokrewienstwo genetyczne może byc żadne bo ojcem tego dziecka wcale nie musi być ten brat (żona mogła zdradzic i jeśli testów DNA na ojcostwo nie zrobiono to nie ma pewności na 100%). W tym momencie obaj mężczyźni są trutniami do odchowu dzieciaka tego.

Gość moja dobra rada dla ciebie
kisiel to koleś ktory cale zycie kręci smigłem, moge sie zalozyc o wszystko ze nawet szpary u laski nie widzial, przegral zycie w skrocie buhahaaha

Gość moja dobra rada dla ciebie
inzynier oni takiego nie mają hahahaha

"ciekawi mnie czy w "real life" jesteście też tacy wygadani" A po co, na widok matki z dzieckiem włącza się mute a nie gadanie :D

możliwe a dlaczego nie to czemu się wypowiadasz na forum? Ja tam nie twierdze, że wszystkie samotne matki to bohaterki czy coś w tym stylu. Ale też je nie osądzam, bo i tak mają pod góre w PL jak ich dzieci.

Dokładnie, po co mam byc wygadany? Na widok samotnej matki poprostu ide dalej. Sory jezeli mam do wyboru kilka dziewczyn to nie bede sie interesował kobietą z dzieckiem bo to conajmniej niepoważne. na świecie jest tyle fajnych i wartościowych panien bez dzieci wiec po co sie za dzieciatymi ogladac? Wole zakładac rodzine od podstaw a nie wykańczac cudzą robotę. Poza tym dla baby z dzieckiem nigdy nie będe tym najwazniejszym. Ona dla mnie bedzie ja dla niej nie bo jej dzieciak zawsze bedzie przede mną. Jezeli ma kochac kogos bardziej ode mnie to niech to będzie NASZE dziecko a nie JEJ

No jasne, samotna matka powinna dostawać co miesiac od państwa 1000zł, pomoc psychologa, psychiatry i prywatnego pediatre. Gdzie mają pod górę ?