Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeby nie urazić

jak dać delikatnie kobiecie do zrozumienia ze mnie nie interesuje

Polecane posty

Gość dziewczyna terroryzuje
ale trafiłaś:) też się tym interesuje i właśnie przeglądam książkę Inne światy z national geographic:)

Gość terefere s
Przegladalam ja kiedys w jakiejs ksiegarni :)

Gość czuwalna
p o pierwsz eimbecylu nie umawiaj se z nia nawet z jakimkolwiek znajomym bo to moze ona odbierac jako zainteresowanie!! nie mac jej w glowie tepa strzalo

Gość dziewczyna terroryzuje
ja mam angielską wersję, była promocja i 6 dolców kupiłem, ale książka bez szału, z internetu można wiele ściągnąć:) no nic idę na zakupy życzę miłego dnia

Autorze... Ty sam bystrością też nie grzeszysz jeśli chodzi o pewne sprawy... jak możesz mówić, że chcesz się z nią kumplować? wiedząc, że jej zależy? To jest niemożliwe, tak się nie da. Nie ma przyjaźni kiedy jedna strona kocha a druga nie. Zejdź jej z oczu raz na zawsze, utnij kontakt - wszelkie podtrzymywanie znajomości będzie z Twojej strony okrucieństwem, formą znęcania się. Chyba tego nie chcesz...?

Gość moja dobra rada dla ciebie
czuwalna sądzę że jesteś typem jego kumpeli:) naskoczyłaś bez powodu, pewnie boli ciebie to że facet ją odrzuca a ona się stara, sorki ale chcemy mieć madre dziewczyny, bo w związku też trzeba czasem porozmawiać o czymś, ale ty nadajesz do pukania a nie rozmawiania:) Pragnę zauważyć że pojęcie tępa strzała odnosi się do kobiet buhahaaha

Gość czuwalna
pragne zauwazyc ze two0je wywody mnie nie ruszaja...a tutaj uzywam jezyka dokladnie takiego jaki jest na twoim poziomie:) poza tym debilku czytaj ze zrozumieniem ................:)

Gość żeby nie urazić
mieszkam z nią w akademiku na jednym piętrze, uwierz mi że chciałbym to ograniczyć ale nie mam możliwości zniknięcia

Gość żeby nie urazić
dzisiaj jej powiem, że mnie nie interesuje i nic z tego nie będzie, jak się obrazi to mówi się trudno, nie pierwsza i nie ostatnia, w sumie sama powinna to zrozumieć bo chyba daje jej jasne sygnały

Gość żeby nie urazić
czuwalna pojęcie tępej strzały bardzo dobrze do ciebie pasuje, chcociaż coś mi mówi że jakiś mały człowieczek, któremu nic w życiu nie wyszło prowokuje tutaj i czerpie satysfakcje pasuje do ciebie jeden utwór Budki Suflera:)