Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 20

JAKI PODKŁAD NA UPAŁY DLA CERY TRADZIKOWEJ

Polecane posty

Gość Monika 20

bardzo prosze o pomoc,moze jest tu ktos kompetentny i doradzi mi podkład i korektor na lato niestety MAM CERE MIESZANA TRADZIK lecze sie długo u dermatologa teraz znow jestem w trakcie antybiotykowej terapii do tego zewnetrznie masci kremy itd jednak musze wychodzic z domu do pracy a jest to dla mnie strasznym kompleksem MOZA KTOS TEZ WIE JAKI TO KOSZMAR IGEHENNA KROSTY A SZCZEGOLNIE LATEM ja juz nie mam siły dlatego jesli ktos ma sprawdzony podkład ktory zatuszuje i nie nada efektu maski prosze o pomoc korzystan z pomocy pan w drogeriach ale odnosze wrazenie ze one nie maja pojecia co sprzedaja a wszystkie testery daja z wielkiej łaski co mnie stresuje i tak czuje sie strasznie majac taka straszna twarz i robiac zakupy wsrod ładnych i pieknych :((( prosze o pomoc mimo ze nie jest to tematyczne forum ale jakby ktos cos doradził to bede wdzieczna

Gość PrettySunrise
Może lepiej zainwestować w dobru krem tonujący, a nie dusić tearz pod podkładami?

Gość Monika 20
dziekuje i przepraszam za błedy;/ tyle kasy wydaje na leki dermatologow ze na podkład tym bardziej nie załuje miałam wiele roznych ze znanych firm a dodam ze mam bardzo jasn karnacje i zakaz opalania bo leki sa fotouczulajace jesli mozecie z własnego doswiadczenia napisac cos to bardzo bede wdzieczna

Gość Monika 20
PrettySunrise niestety kremy sa słabo maskujace i jakby tylko podkreslaja problem takie ja mam zdanie ...wnosze ze nie masz wiekszych kłopotow z cera i bardzo Ci zazdroszcze i gratuluje .. pytałam deramatologa on nie ma rozeznania jednak mowi ze po zelu jaki mam zapisany na dzien moge zrobic makijaz bo terazniejsze kosmetyki sa innej generacji i nie szkodza a daja komfort psychiczny kto ma tradzik to wie o czym pisze :(((((((((((99

Gość U mnie najlepiej się sprawdził
dotychczas vichy do skóry z niedoskonałościami

a ja ci mowie kup sobie mineralny, ja uzywam i nie mam maski i nie splywa

Gość wymarzona
podklad z Dermacolu jest leczniczy,bardzo wydajdy,nie swieci sie,cala paleta odcieni,bardzo dobrze pokrywa i caluski dzien trzyma sie idealnie na twarzy,nawet jak sie spocisz to nic sie nie dzieje.

Gość ródawa
jesli nie revlon to juz nic Ci nie pomoze . Mam podobnie....

Gość PrettySunrise
Oj, mylisz się. Mam 24 lata, a cera jak u szesnastki :) Ja używam matujący z Lirene, na to puder w kamieniu i jest dobrze. Tylko, że po zmyciu makijażu skóra jest zaczerwieniona i widać, że jej to nie służy. Trądzik to zmora mojego życia, nawet się na plaży nie można swobodnie pokazać...

Gość U mnie najlepiej się sprawdził
Nie ma bardziej duszącej skórę rzeczy, niz puder w kamieniu. Juz lepszy podkład, szczególnie jesli jest odpowiedni do typu cery

Gość Monika 20
everyday minerals mam nie tylko pudry ale cienie ktorych i tak nie uzywam bo ograniczam sie do podkłady i tuszu ew.pomadki mam tez z loreala mineralne kupione w pl i za granica i musze przyznac ze jest roznica duza jednak na mojej twarzy jeden i 2 bardzo sie swieci a krostki uwidaczniaja....nigdy nie miałam z revlonu zadnego a ponoc sa bardzo dobre jak do tej pory najlepiej przypasowały mi z max factor ale na lato sa dosc ciezkie a teraz chyba pojde za rada i poczytm o revlonie i o tym ktorego pot nawet nie rusza ;] PS DZIEWCZYNY KTORE MAJA CERE NORMALNA NIE MAJA POJECIA ILE MAJA SZCZESCIA MARZE ZEBY OBUDZIC SIE I POPROSTU ZYC...a cera jest koszmarem ropa krostki cysty antybiotyki nasilaja najpierw a latem wszystko dodatkowoo narazone jest na bakterie Boze tyle juz lat sie mecze ze zwatpiłam :(

Gość kiok
jak mozna byc tak glupim i wklepywac sobie podklad w taki upal??? naprawde myslisz, ze taka wilgotna, obslizgla wartswa na skorze(tak, kazdy sie poci na twarzy w taki upal) wyglada lepiej niz pare krost?:O:O

ale EDM to przede wszystkim podklady :o u mnie revlon sie nie sprawdzil w ogole, ciezkie to to, kolor ciemnieje, z pokora wrocilam do EDM

Gość i chwała Bogu ze nie pokazesz
tylko nie everyday minerals, on sie nie nadaje na upaly, warzy sie:(

Gość i chwała Bogu ze nie pokazesz
kup sobie estee lauder double wear light, naprawdę polecam:) kup np. 5 probek na allegro i sie przekonasz, ja kupuje tylko probki bo taniej. ladnie kryje, bez efektu maski, i jest trwaly.

Gość InnaONA
ja też mam straszną twarz, niedosc,ze pryszcze to jeszcze pod skórą wielkie góry, zaczerwieniena, gorzej być nie moze:-( Uzywam podkladu bo inaczej ludzie by uciekli, tez brałam antybiotyki i nic.

Gość upoooooooooooooooooooooooooooo
ja tez szukam

Polecam Ci gorąco podkład mineralny Earthnicity. Naprawdę poczujesz różnicę jak zaczniesz go porównywać z tymi drogeryjnymi. On nie spływa w upał, super się trzyma i nadaje blask skórze.

Gość gość
ja całe życie a jestem już po 25 roku życia zmagam się z trądzikiem, ostatnio jednak odkryłam że bardzo szybko pozbywam się go antybiotykiem SUMAMED do tego na noc używam kremów oczyszczających na bazie kwasów owocowych i przemywam twarz sokiem z jabłek. A do twarzy na dzień używam jedynie bebe kremu ;) Spróbuj powyższej metody może u ciebie też zadziała? ja zwykle po 2-3 tygodniach mam skórę czystą. Dawkowanie sumamed-u jest na ulotce.