Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria9283

chce miec dziecko!!!!!!! :(

Polecane posty

Gość kafeteria9283

mam 28lat, nie moge znalesc tej swojej polowki a juz chcialabym miec szczesliwa rodzinke, moje zycie jest do bani, juz nic mnie nie cieszy :(((((((((((((((((((((

Gość kafeteria9283
no tak ale ja samotna matka nie chce byc, chce miec kochanego faceta u boku, a boje sie ze juz w tym wieku jest za pozno

Gość kokoszanel1983
Na znalezienie sobie faceta nigdy nie jest za pozno. A z reguly zjawia sie on wtedy gdy najmniej go szukamy... na pewno gdzies za rogiem czai sie ten Twoj jedyny :) 28 lat poza tym to jeszcze w porzadku wiek... :) sama mam 27 i tez jesczze brak rodzinki a nie ukrywam,ze tez bym juz chciala :) takze nosek do gory :)

Gość kafeteria9283
wiedzialam ze nikt sie nie wypowie, a ja juz sama nie wiem co robic, mam pecha w zyciu i jestem beznadziejna chyba

Gość kafeteria9283
kokoszanel ale ja juz przestalam szukac od pol roku, po prostu dalam sobie spokoj i myslalam ze sie wtedy pojawi a tu nic, czuje ze tak zawsze bedzie

Gość kokoszanel1983
Kurcze nie wiem co Ci poradzic... wiem,ze denne sa gadki w stylu na pewno sie jakos ulozy no ale z drugiej strony niby negatywnym mysleneim przywolujemy pecha a pozytywnym te dobre zdarzenia... chcialabym Ci pomoc bo wiem jak sie czujesz :/ zaraz pewnie mnostwo osob mnie zrypie za to ale ja na przyklad jak mialam taka chandre to szlam do wrozki na tarota i patrzylam co tam w zanadrzu los ma dla mnie :) glupie- nieglupie ale pare rzeczy sie sprawdzilo :)

Gość kafeteria9283
kokoszalnel dzieki ci kochana!! :)

Gość lilka28
Hej Kafeteria. Głowa do góry ja też myślałam tak jak Ty ,mając 27 lat nie miałam faceta i myślałam że to już koniec ,aż weszłam kiedyś na czat internetowy i spotkałam wspaniałego mężczyznę ,który mieszkał niedaleko mnie 2 miejscowości dalej ,a już teraz jest moim mężem i staramy się o dzieciątko,także widzisz napewno jest ktoś kto na Ciebie czeka i myśl pozytywnie bo miłość przychodzi gdy najmniej się jej spodziewamy:)))

Gość kiok
Z takim nastawieniem to nie wroze sukcesu. Faceci wyczuwaja taka 'bejbikowa' desperacje i wieja gdzie pieprz rosnie🖐️

Gość witabuenocitrin
chcesz to cie napompuje