Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majjada

mój chłopak pojechal sam nad wode

Polecane posty

Gość majjada

Siedze teraz sama w domu i ucze się do obrony pracy mgr, ale jak sobie pomysle ze moj chlopak teraz plaw sie nad wodą a wokól tyle dziweczyn w bikini to az mnie skręca. Mam do niego zaufanie, ale nie moge. Pytal się mnie rano czy pojade z nim i ze znajomymi, ale odmówilam w sumie obrona ważnejsza niz popołudnie nad wodą. Jesteśmy razem ood roku mam do niego zaufanie ale i tak jestem cholernie zazdrosna.Nie powiem mu tego, nawet sama mu mowiłam zeby jechał nad wode a teraz mam za swoje siedzę i mysle co on tam robi.

Gość bichiere
skoro pytal to nie jest z nim tak zle poki co :D a jak chce wywinac jakis numer to jest w stanie zrobic to zawsze i wszedzie... wiesz o tym

Gość majjada
wiem wiem, nasz związek zaczął się dość niefortunnie, bo on był śiezo po zerwaniu, jego byla nie usunela nawet jego zdjęc z nk. Potem probowala się ze mna skontaktować, ale nie odpowiedziałam. Od tej poru jestem wyczulona na tym punkcie. Staram sie tego nie opkazywać, ani nie wypomianac w rozmowie tego, ale są chwile kiedy się zastanawiam co on tam robi.

A ja myślę, że mogłaś lepiej z nim jechać. Itak się za dużo nie nauczysz, bo chcąć nie chcąc będziesz cały czas myśleć o nim i o tym co teraz robi....

Gość majjada
ehh masz racje, dopołudnia sie uczyłam, ale tarz nie mogę się skupic na niczym innym :/

Gość nobliwa pani
to skandal!! jak nie bedziesz go ciagle pilnować to jeszcze w tej wodzie mu jakiś okoń panisa ochędoży:o pamietaj 100% dozór to podstawa udanego zwiazku!

Gość dziewczę z kafe
Wyluuuzuj :)

Gość bhyt
wiem! musisz mu kazac zaslonic oczy nad ta woda, jak do niej niehccacy wpadnie albo do grajdolka na plazy i se cos zlamie- no coz, efekty uboczne sa niemal zawsze ale nie spojrzy za to na zadna laske w bikini!!

Gość majjada
hehe staram się. Wmawiam sobie ze każdy potrzebuje troche wolności :P

Gość majjada
patrzec może tylko zeby na tym patrzeniu się skończylo :P