Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdebalans z warszawy

śmieszą mnie ludzie, ktorzy mówią,ze życie jest drogie

Polecane posty

Gość czy wy wierzycie w te bajki
o komicznym i jego robolach co na na niego pracuja ,kiedy on pisze na kafe :D:D

Gość komicznę
jestem kasjerem na nocnej zmianie :P

Gość kómiczne
zarabiam 1200 netto :P

Gość komiczńe
:P

Gość komiczne to fantasta
:D🖐️:classic_cool:

Gość wykształcona mgr
Zacznij się rozglądać wokół a zobaczysz, że życie jest drogie!!!!!!!! Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zarabiam 1800 na rękę - wykonajmy prosty rachunek: 1800 -1000 malusieńka kawalerka z opłatami (gaz, prąd, woda) ok 23m2 -400 (jedzenie miesięczne na 1 os,starcza na 1gorący posiłek na tydzień) - 100 (opłata jak net, telefon karta) - 100 (bilet miesięczny na komunikacje miejska) -100 zł (na kosmetyki - środki do codziennej higieny, szmapony,pasty, żele, kremy do ciała, itd) PODSUMOWUJAC zostaje: =100 zł Na przyjemności typu wyjścia kina teatry nie starcza już. Ceny rosną i rosną a pensja w miejscu stoi. Miałam juz 10 prac i w każdej to samo - brak podwyżki. Jak żyć w takim kraju? Dodam że w ciągu 2 tygodni mały chleb zdrożał ok 2 zł w zależności od miasta nawet cena dochodzi do 4 zł.

Gość postukaj sobie
a ryz drogi?

Gość takie sa realia
wykształcona mgr--------->przeczytaj posty xeni 1000 z poprzedniej strony . Nie narzekaj a wegetuj i wielb nasz kraj :D

/takie sa realia/ więc wypierniczjcie wszyscy do hameryki, inglandu czy nawet na irlandie, tylko byście tam wierny im i tam wydawajcie swoje ciężko zapracowane pieniążki, a od POLSKI wara !! zapomnicie o Nas i już ... spierdalać więc z ojczyzny, nieudaczniki bez polotu i pomysłu, czy siły przebicia..

Gość hahahaaaaaaaaaaa
:D xenia od razu widac, ze ksztalcily cie polskie uczelnie darmowe :D

możecie byc tam okradzeni z godności : zamiatać, myć gary, robić w brew wykształceniu fizycznie do utraty tchu... tylko kuźwa nie musicie tu wracać i mówić, ze jesteście POLAKAMI - BO Kurwa,żadne z Was Polaki, jedynie szmatławi-cie nasza godność !! Nie okradajcie Nas z podatków i sklepów - wydawajcie sobie kasiore tam gdzie zarabiacie OK ???

Gość hahahaaaaaaaaaaa
xenia nie pij juz tyle :D

Gość Zenon Zenonowski
"hahahaaaaaaaaaaa xenia od razu widac, ze ksztalcily cie polskie uczelnie darmowe " Mnie nie kształciły darmowe uczelnie, a podzielam zdanie xenii. Brać się za mordy i walczyć o lepsze życie, a nie użalać się, nieuki i lenie.

Gość Xenia ty prowokatorze od 7
bolesci spadaj na ogolny -gdzie twoje miejsce :D:D:D🖐️

Gość tak tak tłumoku...
Xenia 1000 /takie sa realia/ więc wypierniczjcie wszyscy do hameryki," Z chęcią idiotko, tylko najpierw załatw mi wizę. :)Widać, nie byłaś w hAmeryce pustaczko.

Gość MiauMiau :D
EwelinaEwa nie bede wertowac juz tematu, ale gdzies tam cos wspomniales o braku szacunku do ludzi zarabiajacych 1000zl. Co do ludzi o dzwinych kierunkach studiach to jesli to bylo odnosnie mojej znajomej to pudlo bo zadnej filozofii, socjologi czy tez politologi nie konczyla. Nie wiem czy mozesz zrozumiec, ale ciezko jest u nas w kraju z praca, a przeciez tez nie kazdy moze byc lekarzem czy ekonomista. Ja po filozofii mam 3600 netto

Gość ofermo razem z toba na czele
;)🖐️

Ja Ci tłumoku żadnej wizy nie będę załatwiać, rusz dupę a przede wszystkim swój rozum ??? podpowiem jedź na zaproszenie, ostań sie tam płac im podatki na zbrojenia, ubieraj się w ich cekiny dla zmyłki szczęśliwości, ale tak jak powiedziałam - nie mów, ze jesteś Polką, tylko .. szmatławcem, który się wykształci na nasz koszt, a potem zwiewa.. Wiem, ze w Polsce nie jest łatwo, ale to i tak NAJLEPSZE CZASY jak na NASZ KRAJ !!!

Gość HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA
podpowiem jedź na zaproszenie, ' o kurwa jaki tlumok :D:D:D

Gość tak tak tłumoku...
xenia ty ignorancie z koziej wólki - nie jestem Polką, więc stul swój głupi ryjek, bo na tym daleko nie zjedziesz. Zresztą po co jak w ogóle odpisuję durnej prowokatorce, pisz sobie co chcesz szmaciarko. 🖐️

Gość jnhbdofblknm.
Monika dziewcze ratownika-------xara1000 zaloguj sie :D

Gość jnhbdofblknm.
xenia1000*:D

Gość Monika dziewcze ratownika
co tak szczerzysz swój ryj bez zebów ! hehhhhhhhh

Gość Ona ona ona łona
Xenia złotko, ale ja pracuję i mieszkam w Polsce, więc o co Ci chodzi? Mój mąż również ma tutaj firmę i zatrudnia tylko Polaków :f. Weź się w główkę puknij zanim coś powiesz... I państwo gówno mi dało tak naprawdę. Studiowałam niby na państwowej uczelni - politechnika poznańska, a jakoś nikt nie przejmował się tym, czy mam za co zrobić projekty. Każdy kosztował mnie jakieś 200 zł, co przy studenckich możliwościach zarobku było dużą kwotą. Polska gówno mi dała - ja daję sto razy więcej Polsce w podatkach niż Polska mi. Ten swój patriotyzm w dupę se wsadź dziecko, bo nie znasz życia widocznie.

Gość snobkaa
Ciekawe artykuły na temat poziomu życia w Polsce: www.magnoli.pl

Gość Czy ja dobrze zroumiałam
Autor z takiej pensji oszczędza tylko 150 zl;?