Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosabella

dni plodne z durex

Polecane posty

Gość rosabella

pisze do ciebie bo widze ze wielu osobom pomoglas moze i mi pomozesz . A mianowicie zawsze mialam noralne cykle 30-31 dni zawsze 27 dnia miesiąca wypadala mi miesiączka . w tym miesiącu wypadla mi 5 dni wcześniej czyli 22 . 28 kochalam sie z chlopakiem z prezerwatywą , nic sie nie zsunęło ani nie pękło , jednak się denerwuję .. najprawdopodobniej były to dni płodne chociaż dopiero 2 dni pozniej pojawil mi się śluzz plodny .zrobiłam test 10 dni od stosunku negatywny chociaz to pewnie zbyt wczesnie . dziś mam śluz biały rzadki a od okoła tygodnia mam zaparcia i ciągle pełny pęcherz przy czym mało moczu oddaje nie wiem czy to spowodowane może być czymś innym czy tym ? Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży ? oraz kiedy mam się spodziewać kolejnej miesiączki bo szczerze mówiąc sama nie wiem jak mam to liczyć , tym bardziej , że teraz wyjeżdzam na wakacje a tam zawsze zmienia mi się termin okresu ... Jeżeli wykonam test Quick Vue w poniedziałek (tj. 15 dni od stosunku ) bedzie wiarygodny ?

Gość rosabella
napisalam do wszystkich no ale skoro tak to moze mi ktos pomoze ? :)

Gość aldona7897
Po pierwsze cykl zaczyna się 1. dnia okresu, czyli niemożliwe, że cykl 32 dni, a miesiączka 27. dnia. Po drugie w zdrowym organiźmie niepłodna faza to 14-10 dni przed miesiączką, czyli 5 przed, jeśli tylko nie doszło do żadnych zaburzeń cyklu, to dzień bezpłodny, a ponieważ dodatkowo byłaś zabezpieczona, myślę, że nic Ci nie grozi ;)

Gość aldona7897
aa, 27 dnia miesiąca, doczytałam, tak czy owak, powinno być ok