Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja cię przejrzałam

modle sie, żeby się nie dostać na studia

Polecane posty

może jestem idiotką i większość mnie zbeszta ale nie chcę iść na studia do krakowa na uj :( a jak się dostanę, to rodzice będą mi kazać tam studiować a maturę niestety zdałam bardzo dobrze, więc na 99,99999% się dostanę :(

Gość Maniankao2
to udaj ze sie nie dostalas. tez problem robisz. niechcesz to nieidz

Gość janina ze szczecina
nawet nie wiesz jak chciałabym byś oddała mi swoje miejsce:( przez takich jak ty Ci którzy naprawde chcą studiować tracą tą możliwośc:(

myślałam o udawaniu, ale to nie wypali, bo w sierpniu przysyłają do domu takie listy, w których pisze, że ktoś nie został przyjętym na studia, z powodu nie złożenia dokumentow w terminie, mimo że się dostał :( wiem bo moja siostra taki dostala :(

Gość na jakim kierunku?
A co chcialabys innego robic?

Gość jakieś szanse sąąą
A dlaczego nie chcesz?

chcę iść na studia, ale nie do krakowa, tylko do rzeszowa na dużo słabszą uczelnię, ale rodzice w życiu się nie zgodzą na to, jeśli dostanę się na uj... zostaje mi tylko cud

Gość Podchalanka89
wybacz ale jestes smieszna. wiem ze sa listy bo sama dostalam. ukryj je i pozwol studiowac komus kto bardzo chce . a ty pewnie po roku zrezygnujesz i zabierzesz miejsce komus kto ma powolanie

Gość Antek Bereda
Autorko, na jaki kierunek się wybierasz? Kant dupy, na zaoczne pewnie się dostaniesz.... Tak mało Ci brakowało nie jesteś na "ławce rezerwowych"? Może ktoś wypadnie z "podstawowego składu" wskutek kontuzji albo zmiany planów życiowych ;)

Gość Podchalanka89
no to wiadomo ze jak nie zdawalas rozsz. to sie nie dostaneisz? niewiedzialas o tym?

na prawo :( a mam takie wyniki z matury (te które za uwzglednianie w rekrutacji): wos rozsz - 87% historia rozsz - 84% angielski rozsz - 96% :O :(

Gość Antek Bereda
Autorko, to nie zawracaj doopy z Rzeszowem tylko studiuj na UJ. Każdy byle dureń kończy prawo zaocznie na prywatnych uczelniach a później jedni jęczą a drudzy są tak ciency jak doopy węża. :o UJ, to UJ :) Poznasz np. byłego RPO Andrzeja Zolla... :)

Gość jakieś szanse sąąą
Nie krzywdź się na własne życzenia....Chcesz studiować z ludźmi, którzy są sporo gorsi w sensie możliwości intelektualnych od Ciebie? To ściąga w dół, będziesz słuchać ich głupich rozmów itp...

Gość ryiruyiurrur
Kant, z którego jesteś rocznika?

Gość Llll
:( Ja się nie dostałam na prawo w Krakowie. Wiesz UJ się liczy w kraju . A Rzeszów? Wiem, że na UJ jest tak , że sama sobie wybierasz przedmioty, wiesz to uczelnia z tradycjami, Kraków też piękne miasto , studiować tam albo w Warszawie to zaszczyt :(. Ja jestem na prawie w innym mieście i męczę się.

Gość studiowac w warszawie
to zaszczyt? wez mnie nie rozpierdalaj XD

Gość studentkaaaaaaaaaaaaa
wy głupie kurwiska :O zaszczyt to studiowac na politevhnice rzeszowskiej , tam sie dostac i utrzymac to sztuka i same prestiżowe kierynki np. lotnictwo i kosmonautyka jednyne wkraju ha ha w dupe se schowaj ten pieprsozny UJ, moja siora go skonczyła bez kiselu w gaciach

Gość xxxxxxxx3333
Rzeszów? Buhahahah to wystrzel się w kosmos bo widać kulturą nie grzeszysz. Co Ty możesz wiedziec o kierunku jakim jest prawo ? Jak myslisz kogo zatrudnią absolwenta np. UW czy Coolu ? ;) To tak jakby porównać AGH do polibudy czestochowskiej gdzie każdy głupi ma stypendium . My tutaj o prawie a ta wyjeżdża z kosmosem.Idz nieuku, przygotuj sie do powtórek

nie, ja nie studiuje :P mam mgr z ekonomii na uniwerku, teraz od pażdziernika ciągne drugi kierunek dziennie na polibudzie własnie ale nie lotnictwo :P za 3 lata bede mgr inżynier :D:D:D

Gość Constantineeee
studentkaaaaaaaaaaaaa wy głupie k**wiska zaszczyt to studiowac na politevhnice rzeszowskiej , tam sie dostac i utrzymac to sztuka i same prestiżowe kierynki np. lotnictwo i kosmonautyka jednyne wkraju ha ha w d**e se schowaj ten pieprsozny UJ, moja siora go skonczyła bez kiselu w gaciach W jakim to języku ?

Gość VengaBoy
studentkaaaaaaaaaaaaa Jak widać kolejna debilka wyprodukowana przez ekonomie :) Zmień dilera dziecko i idźpoczytaj Bravo :). O i nie zapomnij teraz w lato będa roje meteorów, strzel sobie żabkę i idź, a nóz ci na ten pusty łeb spadnie jakiś granit.

a czego nie rozumiesz tumoku??? skup sie myslenie nie boli :D:P

Gość chce mi sie wyyyyyc
ale co sie jej czepiacie?/po czesc ma racje...prawo to tylko kucie i kucie i jeszcze raz kucie, a kieurnki na polibudzie wymagaja myslenia i umiejetnosci, tam sie nie uczysz na blache

Gość biustonosze AGD
cóż jaki kraj takie studentkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość studiowac w warszawie
nie dyskutujcie z typiarą z ekipy freli :D

Gość VengaBoy
chce mi się wyyyyyc Ale my rozmawiamy tutaj o prawie . To jest / chyba / pomysł na życie autorki. Jak się komuś nie podoba to niech idzie na topic o politechnikach tudziez o odlotach Do studentki Widzisz dziecko przez takich ekonomistow jak ty nasz kraj pogrąża się coraz bardziej w ruinie. Po co robisz drugi kierunek? Nic ci juz nie pomoze :). Widac twoja kulture osobista. Co, nie chcieli przyjac na prawo ?:) chocbys i 10 fakultetow zrobila wsi sie z ciebie nie wypedzi. Studia to nie tylko papier, one nas kształtują. Cóz tobie dac w ta pusta pale płaskownikiem - i tak bez echa. Buhahahahaha niektorzy o to maja nasrane we łbach jak w trampkach

Gość chce mi sie wyyyyyc
pomysl na zycie autorki czy jej rodzicow?

Chcę studiować prawo, ale nie na UJ tylko na URz :( wiem, ze to gorsza uczelnia, ale mam mnóstwo powodów, dla których nie chcę i nie mogę zamieszkać w krakowie :(