Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleronek

co robic??

Polecane posty

Gość baleronek

hejka wszystkim mam taki problem, otoz znalazlam u swojego chlopaka smsy od jego bylej w ciagu ostatniego tygodnia. meritum tej sprawy jest takie, ze nienawidze tej bylej, bo to byla jedna z moich lepszych kolezanek i zrobila mi takie swinstwo wlasnie, pytajac sie mnie czy cos do niego czuje, a sama podbijajac :( ogolnie klops. no ale w milosci nie ma zasad i honoru chyba. nie wiem jak powiedziec mu, ze przeszkadza mi to, ze ciagle utrzymuje z nia kontakt. mu ufam, ale jej juz nie (z wiadomych wzgledow). nie zabronie mu utrzymywac z nia kontaktow no ale jak miec cokolwiek pod kontrola????

moze ona mu sie narzuca? dlatego smski mu przychodza, sama mowisz ze mu ufasz wiec w czym problem? chyba jedynym wyjsciem jest nawrzucac tej kobitce co do niego podbija ;)

Gość baleronek
no moze ale widzisz w ogole niedobrze mi sie robi jak mysle o tym ze mialabym z ta falszywa zolza porozmawiac :( a ona ciagle mu tam jakies komentarzyki na nk wystawia, jakies serduszka puszcza i lubi to na facebooku ;/

Gość ciocia Krysia
baleronek jak ufasz to sie nie martw do mnie tez byly od 2 lat regularnie pisze i dzwoni ja nie odbieram nie odpisuje mowilam muz wyraznei ze nie zyzce sobie kontaktow ale nie podzialalo wiec toleruje ze on sie odzywa ale nie reaguje na jego proby kontaktu

Gość baleronek
tak tylko ze ta zolza byla i chyba jest jedna z jego najlepszych kolezanek. wiec on jej odpowiada, bo jakby to wygladalo ale... no i w tym wypadku jak ja mam sie czuc, skoro czulam tez, ze ona tez byla moja lepsza kolezanka... naiwnosc, naiwnosc! no po prostu sciana:p

jak go kochasz to wytrzymasz ;) a jak nie mozesz z tym zyc to mu to powiedz ze az tak cie to denerwuje... moze zerwie z nia przyjazn? ale myslisz ze to wyjdzie mu na dobre? zastanow sie nad tym

Gość baleronek
wlasnie nie chce mu stawiac zadnych warunkow i w jakikolwiek sposob go ograniczac. bo powtarzam, ze mu ufam, ale nie jej. to ja wolalabym miec raczej na oku, a nie go.

Gość baleronek
niby jak mam miec ja na oku jak jej nienawidze!:D