Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleronek

problem namba 2!!! help!

Polecane posty

Gość baleronek

nie wiem czy to odnosnie zycia uczuciowego, czy erotycznego ale chyba jedna rzecz nie wyklucza drugiej. no wiec powiedzcie mi, jak zaproponowac facetowi po dluzszym czasie bycia ze soba wolny zwiazek?? kocham go i chce z nim byc, ale mysle ze troche urozmaicenia by nam nie zaszkodzilo :( jednak nie chce go zranic, ani stracic!!!

niby czemu chcesz mu zaproponowac wolny zwiazek? mowisz tak jakbys kochala wielu facetow a nie tylko jego ;o

Gość baleronek
nieee, to nie tak po prostu chce jakiegos urozmaicenia, ja lubie eksperymentowac :( tak mysle

jak lubisz eksperymentowac to zapros kolezanke do towarzystwa, a nie nowego faceta ;)

Gość baleronek
no ale to by bylo tak ze i on by mogl z innymi

Gość baleronek
no wlasnie nie, ale chodzi o to, zeby od razu wypalic z tym pytanie czy zgodizlby sie na wolny zwiazek. a jak nie wiem jak to elegancko zrobic tak by nikt przy tym nie ucierpial :/ on jest chyba troche mniej ekstremalny ode mnie

skoro nie jest tak extremalny jak ty to to pytanie moze go niezle zbic z tropu, pewnie pomysli ze on przestal ci sie podobac, dlatego szukasz nowego zwiazku baleronku ;)

Gość baleronek
czyli lepiej w ogole nie wyskakiwac z tym pytaniem? nie zaskakiwac go? to nie tak, ze mi sie nie podoba. podnieca mnie 24h. ale pomyslalam sobie, ze mogloby byc ciekawie:p

to ja w takim razie nie rozumiem kobiet ;) jak cie podnieca 24h to gdzie znajdziesz czas na wolny zwiazek? hee?

Gość baleronek
znajde znajde!;pp a moze go tez by to nakrecilo jeszcze bardziej? :/

Gość baleronek
no i ten temat zalozylam po to, zeby sie doradzic, w jaki sposob sie spytac. czy jest jakis sposob zeby to zrobic delikatnie i niczego nie spaprac?

no jest, musisz pobudzic jego fantazje;p ale ja bym sobie dal spokój po prostu z tym ;)