Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iyol8l

dorazcie czy mam sie z nim pozegnac??

Polecane posty

Gość iyol8l

poznalam faceta na sympatii spotykamy sie juz trzeci miesiac sypiamy ze soba nocuje u niego w upalne dni jezdzimy nad wode..pamietal o moich urodzinach co dziennie dzwoni..Od razu zawiesil swoje konto ale zajrzalam do jego laptopa i najczesniej wyswietlana strona w histori to SYMPATIA.PL!!!!niby konto zawieszone ,bo sprawdzalam..i niby jego tez nie znalazlam..Aleprawdopodobne ze jest ukryty w wynikach wyszukiwania!Moze tez zagladac z zawieszonego...ale w jakim celu tak czesto?nie bylabym zla gdyby nie fakt ze z nim sypiam

Gość FRENDZIAXXX
Może on na tej sympatii np. kontroluje ciebie?

Gość iyol8l
raczej nie nie wlazilby takc czesto w histori to byla najczesniej ogladana stona

Gość upsidedoWn
w sumie rozumiem, ze Cie to irytuje i niepokoi... ale tak czasem bywa... czasem okazuje sie, ze to znak, ktory niepotrzebnie zignorowalismy...

Gość upsidedoWn
a Ty masz nadal konto na sympatii czy usunelas? jakos tak mi sie wydaje, ze on chyba nie jest szczegolnie zaangazowany w ten zwiazek....

Gość iyol8l
ja mam zawiaszone tak jak on.Ale on zawiesil juz po drugim nazym spotkaniu..Hm..coz z tego skoro on zaglada a ja nie.moze miec nowe konto

Gość FRENDZIAXXX
Dlaczego ma być nie zaangażowany? Jeżeli jest ukryty tzn. że inni go nie widzą... Może lubi sobie popatrzeć, jak każdy facet z resztą. Poza tym jest do tego przyzwyczajony, robił to przez cały czas gdy jeszcze nie byliście razem. Może poprostu zapytaj go... Jezeli nie chesz się przyznać, że zajrzałaś do laptopa to zapytaj czy dalej buszuje na sympatia.pl. Jeżeli skłamie to możesz się zastanawiać czy coś jest nie tak, ale nie załamuj się od razu , bo wcale może to nie oznaczać niczego złego.

Gość Samotniczkaaona
A może to historia z czasów kiedy jeszcze razem przez Sympatie flirtowaliście???

Gość upsidedoWn
to moze tez zacznij zagladac? :D albo odwies konto najlepiej :D

Gość lilu 84
Tak to jest z jak sie spotykasz z kimś z portalu rankowego. Bądź czujna może Ci wykręcic numer i potem będzie płacz.

Gość iyol8l
ukryty ale jak on zajrzy do jakieis laski to ona moze go zobaczyc tak smao jak wtedy gdy on napisze..Ukrycie polega na tym ze w wynikach wyszukiwania nie odnajde go ja.Ale on sobie moze do innych sam zagladac

Gość Samotniczkaaona
Zaloguj się tam, podszyj pod kogoś i zacznij z nim flirtować. Wtedy sama zobaczysz czy jest z Tobą szczery czy tez nie. Wiem że to podłe ale...

Naucz sie pisac poprawnie po polsku, bo bez znakow interpunkcyjnych i z taka iloscia bledow ortograficznych nie da rady tego czytac.

Gość iyol8l
no nie wiem bo juz od 3 miesiecy nie flirtujemy na sympatii a ta stronka jest jedna zpierwszych pod wzgledem ogladarnosi

Gość upsidedoWn
nawet jak facet zakochal sie na zaboj w autorce to bedzie mial chec wchodzic na sympatie, zeby zdjecia poogladac? :o nie sadze.... a jesli MUSI, to chyba na terapie od uzaleznien trzeba go skierowac........