Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nono1234

Gdzie kupić ladna torebke?

Polecane posty

Ze mna problem jest taki ze jestem bardzo wybredna osoba i cos naprawde musi mi sie spodobac zebym to kupila. Nie podazam wiec za moda. Nigdy nie nosilam torebek, ale ostatnio spodobala mi sie jedna (widzialam ja na stronie internetowym mojego ulubionego sklepu) ale okazalo sie ze jest na wyprzedazy i sprzedaja ja tylko we Francji i w Niemczech. W kazdym razie w Polsce jej nie dostane. Moze wy znacie jakies sklepy gdzie mozna kupic ladna, mozliwie jak najmniej, albo w ogole nie udziwniona, pasujace do 16latki torebke? To by mi ulatwilo szukanie.

Gość gość
polecam sklep clothis.pl :)

Gość gosia fw
Bardzo ładne i oryginalne torebki można znaleźć w sklepie Cervandone.pl tylko trzeba poszukać takiej, która by Ci najbardziej pasowała. Myślę, że kupowanie przez internet jest ok, bo masz dużo większy wybór.

Gość tosia22
Dobre mam doświadczenia ze sklepem online z www.torebki-skorzane.pl . Szybka wysyłka, bardzo duży wybór portfeli i miły kontakt od początku do końca.

Gość niebieska_torebka
poszukaj na wyprzedazach :classic_cool:

Gość gość
Torebkę ładną można dorwać za jakieś grosze na allinside.pl. Wyglądaja tak samo jak te z sieciówek tylko są kilka razy tańsze ;)