Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcd123

nie wiem co mam robić z mężem :(

Polecane posty

Moja córcia ma 9 miesięcy. Od czasu gdy minął czas połogu co miesiąc mam nawracające infekcje miejsc intymnych. Infekcje mimo leczenia trwają 2 tygodnie no i do tego jeszcze dochodzi tydzień okresu. Wczoraj mój mąż przyszedł zły z pracy i oczywiście o wszystko się czepiał i wyszła kłótnia. Teraz znowu mam infekcję i zasugerowałam że to może on mnie zarażać bo miał przez 4 tygodnie smarować się maścią ale on po tygodniu przestał się smarować. W tej kłótni powiedział że od czasu porodu on sam się musi zaspokajać bo ja mu nie daje tego co chce i powiedział powinnam być szczęśliwa że mnie nie zdradza. Ja teraz czuję się okropnie bo ma do mnie pretensje ze mu za mało sexu a przecież ja nie robie tego specjalnie tylko miesiecznie wychodzi że przez 3 tygodnie nie mogę bo albo infekcja która jest strasznie uciążliwa albo po prostu okres. Przez to że sam się zaspokaja ja czuję się nie szanowana przez niego. Chciałabym uważać że jest wszystko ok ale jak pomyślę że on zaraz i tak bedzie sobie robił przyjemność to czuję się okropnie.

Gość panga niedotykalska
:O ty zartujesz sobie chyba ...a lat masz to chyba jak w nicku 14:O kazda dorosla ,normalna kobieta wiedzialaby jak sobie poradzic w tej sytuacji....chba za wczesnie podjelas decyzje o dziecku,mezu:O🖐️

Gość nie podjęła tylko wpadła
i teraz tak ciągnie... :P miało być fajnie a tu dupa

Gość o matko to zrob mu loda
w buzi chyba nie masz infekcji?:O

Gość a no właśnie słonko
Oralny z finałem w Twoich ustach i będzie w siódmym niebie... :D

Gość a do pracy
jeździj rowerem zamiast samochodu.

Nie chodziło mi o czynności jakie mam wykonać tylko chodziło mi o sferę uczuciową.

Gość ich problem jest w glowie
a nie w dupie. Obawiam się że bez specjalisty to będzie szybki koniec zwiazku.

Gość a no właśnie słonko
W głowie? Dobre sobie. Facet musi sobie poruchać, jeżeli dupy nie da mu żona, to poszuka zamiennika, proste i logiczne i bynajmniej żadnego psychologicznego problemu tu nie widzę tylko czysto fizjologiczny. Masz infekcje to zrób tak, żeby było miło i bez pełnego stosunku. Jakaś kolacja, świece, masaż potańcz przed nim dupą zrób oda i już.

Gość rhnbn
jesli masz nawracajace infekcje to popros o tabletki flumycon. najpierw bierzesz 2 na tydzień, potem jednbą nba tydzień i później jedna na miesiac. Partner tez powinien kilka zjesc (lekarz poda dawke).

Gość zmień ginekologa
Gdyby facetowi starczylo pomachanie dupą to by poszedl do klubu gogo i sie przy okazji najebal.

Gość bershkaa
o matko ale same jędze :O nerwowa atmosfera jets po obu stronach, Ty sie denerwujesz,że nie możesz kochać się z mężem a on,że mu nie dajesz i tak kółko się zamyka ja też mialam pare lat ładnych nawracających infekcji grzybiczych a to bakteryjnych miałam w tym czasie tego samego partnera , on się wkurzał tak jak Twój a czemu ja winna,że wyleczyć się nie mogłam nie wiadomo skąd to było, urodziłam dziecko i tfu tfu przeszło a jak czuje,że coś się zaczyna dziać to robie irygacje tamtum rosa możliwe,że to mąż się nie wyleczył i cie zaraża bo prawda jest taka,że faceci sikają byle gdzie (wyciagaja kutasa w syfiastych miejscach )nie umyją się i pakują nam między nogi a później pretensje,że żona nie daję!!! moge ci tylko tyle powiedziec,ze u mnie powodem problemow byly prezerwatywy po kazdym stosunku zaczynala sie infekcja, zrezygnowalam podczas staran o dzieko(z wiadomych wzgledow) i jak reka odjal

To nie chodzi o to co ja zrobie mu a co nie. Tu chodzi o to ze on nie stara sie zrozumiec ze ja nie moge ze ja cierpie. dzisiaj stwierdzil ze pewnie mam kochanka i dlatego tak zadko zaspokajam go.

Gość jestescie siebie warci
tyle powiem.

Gość z braku sexu facetowi
odpierdziela:O

Dziękuję że sa chociaż osoby które potrafią zrozumieć i wypowiedzieć się a nie tylko być głupio mądrym i pisać odważnie anonimowo. Podejrzewam że to wypowiadają się małolaty nie mające zielonego pojęcia o związkach.

Gość czy ja jestem wyalienowana
ten twoj facet to cham, ktory mysli tylko o swoim k....

Gość buahahahha
powiedziala co wiedziala:D moja droga to ty zachowujesz sie jak dzieciak, twoj facet niebawem kopnie cie w dupe:D

jak się chajta z brzuchem to sie szybko rozwód bierze ;) bye bye

Gość bershkaa
e tam nie przejmuj sie głupimi wpisami najłatwiej wyzwać i obrażać zamiast pomoc i troche pomyslec niestety ale taka jest natura facetow zeby zaspokoic swoje rzadze a pozniej myslec nie przejmuj sie głupimi tekstami mężą wez sie porzadnie za leczenie, moze zmien gina dopilnuj zeby sie z toba leczyl, badz twarda

Gość siedz cichooo
a coś ty myślała, że faceta mają plemniki rozsadzić, jak mu nie dajesz to sam się zaspakaja i ma rację, bo przecież równie dobrze mógłby znaleźć sobie inna i co, zadowolona byś była.

łatwo powiedzieć bądz twarda haha, powiedziala co wiedziala

Gość zaraz zaraz zaraz
a co Ty myślisz, że faceci to kompletni idioci? Skoro z nim nie sypiasz, bo masz infekcję i problemy, to zamiast miesiącami mu się tłumaczyć, to byś postarała się i stworzyła atmosferę aby myślał, że Ci na nim zależy. A Ty śmiesznie tłumaczysz się infekcją i myślisz, że facet na to pójdzie? I tu właśnie chodzi o czyny, bo mamy do czynienia z samcami, którzy mają swoje potrzeby. Nie spełniasz ich to w najlepszym przypadku pójdzie na dziwki, a w najgorszym znajdzie sobie kochankę.

Gość bershkaa
a to moze on przynosi trypla i jeszcze ma do niej pretensje? żałosne jestescie

Gość zaraz zaraz zaraz
I nie miałaś infekcji, więc było wszystko cudownie. A teraz masz infekcję, więc kobieto lecz ją, ale to Cię nie usprawiedliwia aby odpychać faceta i pozwalać aby walił sobie non stop gruchę, że też ma on zdrowie. Ja też miałam infekcję, którą leczyłam praktycznie rok, ale i tak nie mieliśmy ze zbliżeniami problemów.

Gość nie widzisz ze ona rozgarnieta
jak kupka siana.

Gość luuuudzie
czy Wy czytacie to co piszecie???? Czy Wy w ogole jestescie normalne??? Co to za partner (maz, ojciec ich wspolnego dziecka) co nie potrafi odczekac spokojnie 2 czy 3 tygodni zeby sie zona wyleczyla???? Pewnie, moze jeszcze powinna mu loda robic co 2 dzien , zeby sie panicz dobrze czul, co za idiotyzm!!!! Zalosne!!!!!

Popieram wpis nade mna, zamiast kobiete pocieszyc, wspolczuc, to tu jakies wulgarne porady. Wstyd moje panie :O

Gość ale szaloneeeee
oczywiście, że faceci to są samcy, to żeście do tej pory nie widziały, szalone myślały, ze facet będzie jak pies im służył na dwóch łapkach