Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość olam3

pomózcie

Polecane posty

Gość olam3

pomóżcie mi !!! wyślij maill i twoii znajomi też z tekstem {pan pomoże Danielowi Michalskiemu}na adres marek.lipinski@wola.waw.pl i marek.andruk@wola.waw.pl to są moii burmistrzowie GORĄCA PROŚBA prześlij to dalej to nie kosztuje a mi pomożesz!!! Proszę o pomoc lub wstawiennictwo w mojej sprawie. Zwracam się z prośbą o przydział mieszkania Kwaterunkowego,ponieważ decyzją sądu w roku 1997 zostałem wymeldowany w nieznane [ na bruk] . Prośbę swoją uzasadniam tym że będąc osobom nieletnią po śmierci mamy Grażyny Michalskiej w dn, 11.07.1986r decyzją sądu M.st.Warszawy wydziału rodzinnego dla warszawy śródmieście miałem ustanowioną rodzinę zastępczą w osobie Marianny Chojnackiej [babcia] gdzie zamieszkiwałem bez meldunku. Po śmierci babci byłem zmuszony do opuszczenia mieszkania przez właściciela Kamienicy , i tak stałem się osobą bezdomną. W obecnej chwili pomieszkuję w lokalu Kwaterunkowym , w kórym współnajemcą jest moja żona Mariola M i jej były mąż Paweł H. Paweł H jest alkoholikiem . Przychodzi pijany, non stop wszczyna awantury,gdyż po alkoholu jest agresywny co przyczyniło się do pobicia mnie przez niego w święta Wielkanocne 04.04.2010 .w wyniku tego zajścia mam uszkodzoną łękotkę w kolanie oraz bliznę na łuku brwiowym. Gdy jest pijany ,strach jest wychodzić z pokoju żeby nie zostać obrzuconym wyzwiskami lub jak to już miało miejsce zostać pobitym ,co gorsze że z chorym kolanem nie mogę się bronić. Do domu sprowadza podejrzane towarzystwo,które pod wpływem alkoholu kręci się po mieszkaniu i korzysta ze wspólnej toalety z której korzystamy wraz z żoną i naszą 4-letnia córką .W swoim pokoju zrobił melinę, w której jest brud,smród unoszący się po całym mieszkaniu a do tego wychodował robactwo takie jak prusaki i pluskwy,które gryzą moje dziecko .Paweł H mimo że ma założoną niebieską kartę i tak czuje się bezkarnie a po interwencjach policji staje się bardziej agresywny. Cała ta sytuacja bardzo żle wpływa na moje dziecko które jest świadkiem jego ubliżań oraz przemocy psychicznei jak i fizycznej,począwszy od złego snu do moczenia się w nocy i lęku do ludzi oraz używania brzydkich słów zasłyszanych od Pawła H. Cała ta sytuacja mimo to że jesteśmy normalną rodziną to moje dziecko wychowuje się w patologii,a ja nie dosyć że jestem niepijącym alkoholikiem ,leczę się u psychiatry to żyję w ciągłym strachu o moją rodzinę. Mam 37lat,wykształcenie podstawowe,brak meldunku co powoduje trudności w znalezieniu pracy i tak ta cała sytuacja doprowadza człowieka do skrajności.Błagam o pomoc ,już dłużej nie możemy tak żyć. Daniel Michalski... wystarczy email do burmistrza lub pismo wiem że to nic nie kosztuje a może uratować całą moją przyszłość i mojej rodziny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować