Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I PROMISE YOU

DZIEWCZYNY NA DYSKOTECE NIE SPOTKACIE FACETA DO WSPÓLNEGO ŻYCIA!

Polecane posty

Gość I PROMISE YOU

Nie jestem imprezowiczką, bo nie lubię pić, nie przepadam za alkoholem. wolę domówki, znajome towarzystwo, kulturka itd.Niedawno kolezanka wyciągnęła mnie na dyskotekę( mam 21 lat i nie chodze na dyskoteki-wg innych dziwadło ze mnie;D) i po prostu masakra:D Ona ma 24 lata i na chybcika męża szuka:D Popatrzyłam na towarzystwo na tej pseudodysce i stwierdzam: Męża/faceta na wspólne zycie nie spotka się na dyskotece, ale kurwiarza/ alkoholika/ imprezowicza tak.

Gość I PROMISE YOU
to gratuluje, Twój pewnie był wyjątkiem:) wiem,że przychodza i fajni ludzie, ale wiekszosc to szukający przygód

Gość I PROMISE YOU
teraz jest zepsucie i tyle, świrzgoczące nastolatki przebrane za różowe landryny itd

Gość ciociajózia
ALE JESZCZE 15 LAT TEMU BYŁO INACZEJ - FAJNIE

tez tak mysle, przez 4 lata prawie imprezowalam na dyskotekach i nie spotkalam nikogo wartego uwagi. tam sie jedzie pozartowac, powyglupiac sie, napic, i pogadac z ludzmi jeden jedyny raz, bo pozniej sie ich juz zazwyczaj nie spotyka albo po prostu nie pamieta. z jednej strony to jest fajne, ale jednak mi sie juz znudzilo. i nie uczeszczam juz na dyskoteki.

Gość kujonka und dziewica
Sam margines społeczny pije na dyskotekach i w barach (pospólstwo, budowlańce, mechanicy, pijaki i alkoholicy). Żonki i mężusia tam nie znajdziecie! Barówki, dyskotekówki i to rodem z portalu społecznościowego! Socjologowie i studenci socjologi wszystko przebadają!

Gość nickonicko2010
jesli jest to klub z ambitną elektroniczną muzyką to można i męża spotkać ale w tkaiej zwykłej dyskotece raczej nie:) ... http://www.tnij.org/ubraniaskapiec

Gość nnifneiw
ale wy pieprzycie bez sensu

Gość I PROMISE YOU
mówiłam o zwykłej dyskotece, nie wiejskiej, nie z muzyka elektro, tylko taka zwykła miejska dyskoteka do kogods ironicznego- niestety ja nie kujonka ani nie dziewica