Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WSTYDZIUCH

Rozchytywany chlopak

Polecane posty

Czesc Mam pytanie jak moge podziekowac grzecznie dziewczynie ktora chce sie ze mna spotkac nie raniac jej.. Spalem z wieloma dziewczynami i niestety poszla fama z ich strony ze jestem dobrze wyposazony a w lozku nie dosc ze zadowole to po stosuknu sie przytule :) bo tak lubie.. Widocznie byly tak oczarowane ze sie pochwalily kolezanka i pokazywaly im mnie.. I tak sie sklada ze teraz mam duze powodzenie w srod plci przeciwnej.. ALE meczy mnie to bo kobiety widza tylko we mnie obiekt sexualny :( bo zadna nie chce sie wiazac ze mna na dluzej gdyz uwaza ze bawidamek zbyt przystojny ze od razu ja rzuce itp Jak zmienic swoj wizerunek ??? 26 lat

Gość ANdreas Wilholz
musisz obciac sobie proncie i laski nie beda mialy na ciebie checi .

ponosisz konsekwencje swoich decyzji i trudno będzie ci zmienić swój wizerunek. najprościej to powiedz jej że nie szukasz seksu tylko partnerki na życie

Gość no to zwykła...
kurwa z Ciebie i tyle, kurwa zawsze zostanie kurwą...:/

zniby ja jestem kurwa? niby dlaczego? To ze spie z kobietami to chyba normalne. jestem facetem . Nie moja wina ze niektorzy faceci sa niedolegi i gamonie ze maja 1 kobiete w tyg. To co jest inne odbiegajace od standartow od razu jest negowane.. dlaczego?? Lepszy taki ja niz jakis gamon co nawet nie jak sie zabrac do rzeczy zadowole kobiete to pozniej sama dzwoni i pisze kiedy nastepny raz..

Gość ggggggggggggghhhhhhh
A śpij sobie z iloma chcesz, ale potem nie pytaj się, jak zmienić swój wizerunek. Chyba najlepiej zmień obywatelstwo:)

Gość hahahaaahahaahahahahahaaahahah
frajerze słabe prowo, ja tam stukam różne, życie mam jedno znudzi się znajdę sobie porządną, najlepiej dziewicę, nie będę poprawiał po innych, po chuj mi laska m\w której parkowało wiele kutasów życie jest piekne