Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miniasia...

Perfumy Alien Thierry Mugler co o nich sądzicie ?

Polecane posty

Gość Miniasia...

Jak wyżej :-)

Gość o boze wstretne sa
smierdza, ze jak ktoras jedzie altobusem spryskana to normalnie musze wysiasc. Poza tym u nas to tylko arabki nosza te perfumy, zwlaszcza te gruba co wygladaja jak brudne ;)

Gość Miniasia...
tylko jedna wypowiedź ? :(

Gość knijjio
jesli smierdza tak jak Angel, to sa masakryczne i powinno sie zakazac ich uzywac:O:O

Gość Miniasia...
Może jeszcze ktoś się wypowie :-)

Gość tyrtjyrtr
i angela i aliena nie znosze

Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Zachwytu? Nie kojarzę zapachu Aliena, Angel mi się nie podoba, ale to przecież bez znaczenia. Jak ty je lubisz i chcesz nimi pachnieć to się psikaj i tyle. Może niekoniecznie latem jak są takie duszące jak Angel.

Gość Miniasia...
Jak w temacie :-) Proszę o wyrażenie swojego zdania na temat zapachu Alien T.M. Co o nim sądzicie ? Czy Wam się podoba ? Z czym Wam się kojarzy? Lubicie go czy nienawidzicie? Chodzi mi o opinie,wrażenia :-)

Gość Miniasia...
up

Gość tweedy
Cudowny zapach. Dla koneserek które potrafią go docenić. Zapach z najwyższej półki, jakość powalająca. Nie każdemu musi się podobać, ale mnie urzekł. Kompozycja zapachowa idealna dla mojego nosa

Gość gość
Miałam oryginał Aliena nieznosiłam go ale mój chłopak myślał, że go lubię i kupił mi butelke odpowiedników z zapachowiec.pl i są duuuużo lepsze niż te oryginalne.

Gość gość
Świetny perfum na jesień i zimę dla kobiet lubiących słodkie zapachy. Kompozycja nut orientalno-drzewnych jest rewelacyjna. Dodaje kobiecości i zmysłowości. Mam ten perfum od dawna i jest świetny. Pierwsze perfumy Thierry Mugler-Alien dostałam od siostry na święta dwa lata temu, ale ze względu na cenę nie mogę sobie pozwolić na oryginał, wiec szukałam odpowiedników. I tak oto znalazłam świetne perfumy na goia.pl.

Gość gość
Do osoby powyżej? Co to jest perfum? Nie sądzę, byś takich używała, wtedy napisałabyś "perfumy".... Jak ktoś używa słowa, które jest niepoprawne we współczesnej polszczyźnie , to znaczy, że śmierdzi tylko wodami toaletowymi z biedry i lidla i ukończył jedynie podstawówkę nie uważając na lekcjach gramatyki, gdy omawiano rzeczowniki występujące jedynie w liczbie mnogiej. To jest tak zwane plurale tantum - jak sanie, sanki, drzwi, nożyce, nożyczki, grabie. Ludzie! Dziewczyny z kraju europejskiego! Nie" świetny perfum", a "świetne perfumy"! Nigdy "ten perfum", a tylko "te perfumy". Tylko mnoga! Jeśli ktoś ma problem z tym słowem, niech używa słowa w l. poj. "ten zapach"....

Gość gość
dla mnie zapach piękny cudowny i całe szczęście że nie każdy go lubi, bo nie lubię pachnieć jak wszyscy. Podchodziłam do tego zapachu 3 lata, do niego trzeba dorosnąć. Bardzo trwały co najważniejsze. :)