Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreolo9786

czy warto kupować WANIENK0-PRZEWIJAK-KOMODę czyli 3w1??

Polecane posty

Gość kreolo9786

czy jesteście zadowolone z zakupu ?

wanienka- przydala sie na pol roku, przewijak- w ogole sie nie przydal, komoda- super rzecz, na pewno szybko z niej nie zrezygnuje :) na Twoim miejscu nie kupowalabym 3w1, kup to co sie przyda :)

Gość kreolo9786
dziękuję, jeszcze ktoś:)?

Gość nie powinni robic problemow
my mamy taki przewijak na kolkach z wanienka i dwoma polkami z mothercare - teraz zaluje ze nie kupilam komody Wanienka - super przez pierwsze pol roku, przewijaka uzywamy caly czas - juz ponad 16 miesiecy

Ja mam taki przewijak na kolkach u góry wanienka pod spodem 2 półki i powiem tak jestem mega zadowolona ,a słyszałam opienie że nie jest to praktyczne z czym sie nie zgadzam- Wszytsko mam w jednym miejscu jest to bardzo praktyczne , wanienka wyciągnełam jak syn z niej wyrósł ,ale reszty dalej używam nawet Mąż przewijak odkręcił i kupilismy większy i zamontował i dalej uzywamy syn ma prawie 9 miesiecy... Polecam bo warto

Ja mam taki przewijak na kolkach u góry wanienka pod spodem 2 półki i powiem tak jestem mega zadowolona ,a słyszałam opienie że nie jest to praktyczne z czym sie nie zgadzam- Wszytsko mam w jednym miejscu jest to bardzo praktyczne , wanienka wyciągnełam jak syn z niej wyrósł ,ale reszty dalej używam nawet Mąż przewijak odkręcił i kupilismy większy i zamontował i dalej uzywamy syn ma prawie 9 miesiecy... Polecam bo warto

Wanienka przydatna była przez 4 miesiące (później służy jako skład ubranek przed zapakowaniem w worki i wyniesieniem do piwnicy), przewijak i komoda używane do dzisiaj (11 miesięcy). Jestem bardzo zadowolona.

moja bratowa miała takie cudo, ale było to 8 lat temu i może wtedy były te kombajny nie dopracowane czy co, ale po kapieli trudno było samej trzymać niemowlaczka i przykryć wanienke przewijakiem i jeszcze połozyc najpierw przewijak, ręcznik i dziecko :(