Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona........

Nie mam pojecia ocb ;(

Polecane posty

Gość zamyslona........

Hej Staram sie z mezem o dziecko w tym miesiacu przyszedl niestety okres :(tyle ze nie jest tak jak co miesiac:( Test rano wyszedl wg meza pozytywnie druga kreka wyszla bardzo jasna objawy ciazy rowniez sie utrzymuja ale ten okres wszystko przekresla:( Zazwyczaj w pierwszych dniach jest dosc obfity a ten dzisiejszy jest bardzo slaby( na caly dzien wystarczyla mi jedna podpaska) boli mnie troche podbrzusze ale to niewielkie krwawienie mnie zastanawia i ta jasniutka druga kreska na tescie:( oczywiscie powtorze test za pare dni i zapisze sie do gina ale jestem ciekawa co Wy o tym myslicie bede wdzieczna za Wasze opinie 🌼

Gość zamyslona........
Czy ktoś może doradzić bardzo mi smutno :(

mozna miesiaczkowac w wyznaczonym terminie miesiaczki nawet do 4 miesiaca ciazy, sama piszesz, ze nie jest to obfite krwawienie, wiec moze jestes w ciazy, ale poprostu masz okres! Moja mama miesiaczkowala do 3 miesiaca i lekarz jej powiedzial, ze to normalne... (w tamtych czasach), zrob sobie w labie bHCG to Ci to wszystko wyjasni czy jestes w ciazy czy nie... Jak wyjdzie, ze jestes to lec szybko do gina

Gość zamyslona........
Do gina jestem zapisana na piatek bo wraca z urlopu. A orientujesz sie jak dlugo moga trwac te krwawienia? Martwi mnie ten bol podbrzusza :(

Gość zamyslona........
Czy ktos moze mi jeszcze cos doradzic:( Bardzo prosze🌼

Gość uyuuukk
Raczej jesteś :) poczekaj chwilkę, krwawienie powinno ustąpić i powtórz test, jeśli nadal wyjdzie pozytywny.. to cóż, tylko się cieszyc

Gość zamyslona........
Kurcze jak ja bym chciala aby tak bylo staramy sie juz prawie rok :( Badania w normie i moje i meza. Ktos moze wie ile dni te krwawienia moga trwac i czy moze im towarzyszyc bol podbrzusza ? Bedewdzieczna za pomoc 🌼

Gość zamyslona........
Dziewczynki prosze doradzcie cos :(

Gość owm...........
o rany, kobietko nie jojc przeciez.z. Juz Ci doradzily przeciez.. k...zastawilam sobie dostep do drukarki :o

Gość Hagneta
Jeśli na zwykły okres to ból podbrzusza może byc, jeśli to krwawienie już przy ciązy, tez takie miałam w terminie okresu to też może boleć. I ja gdyby nie to , że to krwawienie było inne i że za 2 tyg przyszło kolejne 2dniowe to bym nie wiedziała tak szybko ,ze jestem w ciąży. Myśl pozytywnie. Najlepiej idz jutro zrób badanie beta hcg i już na drugi dzień masz wynik - lub jeszcze w tym samym dniu i wtedy wiadomo. :-)

Gość owm...........
poza tym moze bolec podbrzusze jak sie jest w ciazy. Znam taki przypadek i dzidzius urodzil sie zdrowy i teraz ma 2lata :D

Gość zamyslona........
Dziekuje wasze opinie podnosza mnie bardzo na duchu 🌼 A bol podbrzusza moze byc taki jak w czasie @ ? To byla by moja pierwsza ciaza dlatego pytam :(

bol podbrzusza na poczatku ciazy jak dla mnie to byl nie dozniesienia, czasami byl mocniejszy niz jak mialam okres....boli mnie do tej pory tzn pobolewa, ale na poczatku ciazy to codziennie mnie ciagnelo podbrzusze....

Gość zamyslona........
Dziekuje za pomoc. Strasznie sie boje że ciaza sie nie utrzyma :(

Gość anteczka
miałam tak jak ty i to mnie zmyliło tz to krwawienie skąpe. Nawet nie podejrzewałam że to ciąża (choć bardzo chcieliśmy drugie dziecko) Tak w skrócie to powiem tyle. Syn ma już trzy lata. Głowa do góry :)

Gość zamyslona........
W serduchu tli sie iskierka bo nie ukrywam ze bardzo pragniemy z mezem malenstwa. A krwawienie Mialas podobne do tego w @? Zastanawiam sie ile moze ono ew. trwac. Przepraszam bardzo ze sie powtarzam ale bardzo sie martwie :(

Gość anteczka
To krwawienie to było ni to plamienie ni to bardzo skąpe krwawienie oczywiście w dniu spodziewanej miesiączki. Pierwszego dnia było mało, a drugiego sporo mniej (o ile dobrze pamiętam) to potem był chyba jeden dzień przerwy, a czwartego też jakaś plamka krwi i to wszystko.

Gość zamyslona........
Przepraszam za obrazowość ale czy mialas jakies skrzepy oczywiscie mniejsze niz w normalnej @ ?