Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjemnosc dla dwojga wazna

moj facet ma gumke ale konczy na zewnatrz

Polecane posty

mam problem z chlopakiem.. chodzi o to gdy sie kochamy.. zawsze z prezerwatywa.. ale on nigdy nie konczy we mnie.. mimo to ze ma gumke , zawsze wyciaga tuz przed wytryskiem i sprawdza czy wszystko ok... uprawiamy normalny seks, bez zadnych wariackich poz... i nie sadze by gumka pekla itp... nie ma tak wielkiego w dodatku... i mnie do konca nie zaspokoi, a chcialabym bysmy do konca sie kochali. ja mam 26, on 27 lat ... jesli w gre wchodza pigulki to juz sobie wyobrazam go ze naklada gumke i przed wytryskiem wyciaga go. ... on panicznie boi sie miec dzieci i stad to .. a mnie to boli... ze iz ma gumke to kocha sie ze mna tak jaby byl bez niej ... :/

up

Gość tzn ze nie mysli o tobie powaz
powaznie... dlugo jestescie razem? gdyby myslal powazniej nie balby sie az tak bardzo. wiadomo, nie kazdy chce miec dzieci, ale on wrecz panikuje. w ogole to powiedzialas mu co tym sadzisz?

Gość traktuje cie jak dziure
do bzykania, tylko jego potrzeby sie licza...i ten paniczny starch przed wpadka , przed wpadka z Toba :-o pomysl sama :(

rok czasu ... mowilam , ze spokojnie moze konczyc we mnie jesli ma gumke , a on ze moze peknac i najgorsze jest to ze jak go wyjmie to patrzy tam na niego ... zaczynam odczuwac ze on mnie nie kocha :( ... ale powiedz .. ze jesli zabezpieczymy sie przezerwatywa to mozna konczyc w srodku co nie?? pigulek nie chce, a zreszta jakby byly to on i tak zakladalby gumke... seks to on uwielbia , ale co to za seks jesli tak paniecznie boi sie tej koncowki

no wlasnie tak zaczelo byc ostatnio ... wczesniej tak nie bylo .. a teraz doszlo do tego ze nawet tam patrzy i sprawdza czy nie pekla .. od tego to mi wszystkiego sie odechciewa.. i on twierdzi ze to ja nie mam racji , ale po to prezerw. jest by moc do konca sie kochac co nie?? co mu powiedziec cos madrego .. bo to zawsze on ma racje .. a ja nie moge sobie pozwolic byc tak traktowana .. bo to boli , a ostatnio on tak robi

prezerwatywa nie daje pewnosci (chyba 70% pewnosci z tego co pamietam) i dlatego on po prostu boi sie ze wpadniecie czyli nie chce miec z Toba dziecka czyli nie jest gotowy (zapytaj dlaczego) albo nie traktuje Cie powaznie, ocenisz to po rozmowie z nim a nie z nami

Gość ten twój chłop jest z Wawy
? Znałam podobny przypadek i kopnęłam w dupę.

Gość tzn ze nie mysli o tobie powaz
jak czesto sie kochacie?

Gość przeczytaj ulotkę
dołączoną do prezerwatyw. Kiedyś pisali w ulotce, że zaleca się wycofanie tuż przed, a nie kończenie w środku. Więc twój chłopak po prostu właściwie postępuje.

Gość porozmawiaj o innych
metodach zabezpieczenia, powiedz ze nie czujesz sie komfortowo kiedy tak konczy stosunek i ze odbierasz to troche jak brak szacunku..albo ze potrzebujesz wiecej szalenstwa i spontanicznego seksu bez stresu jaki on wprowadza..