Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghcxdd

co myślicie o depilacji całego ciała u mężczyzn?

Polecane posty

Gość ghcxdd

Siema kilka lat temu zgoliłem się cały i nie mogę przestać bo odrastają coraz większe włoski.................wstydzę się tego że się golę i zakrywam nogi i ręce jak mogę.... Są na to jakieś sposoby żeby osłabić te włoski i powrócić do męskiego zarostu????? co wy myślicie o facetach którzy golą nogi, brzuch i ręce??

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
Dla mnie to pedał facet musi być zarośnięty

golenie u facetów jest obowiązkowe tylko w miejscach intymnych i pod pachami, kalta jesli już to woskiem ogolone nogi...:/ uuu to mi sie nie podoba

Gość ghcxdd
no sory ale nie jestem pedałem do że mam tak nadmierne owłosienie i że musze sie z tego powodu golić to nic nie znaczy

Gość Hollandse meisje
czy to prawda, że mocno owłosieni faceci mają wysokie libido?:)

Gość ghcxdd
ja mam bardzo wysokie

Gość rozumiem golic
miejsca intymne, pachy, ostatecznie klate i plecy ... ale nogi i rece - pedalstwo na maxa ;/

Gość ale ty pusta jestes
rowem sie sra a nie tam zagląda :P

Gość ghcxdd
to jak jesteś taki/taka cwany/a to powiedz mi jak przestać i wrócić do normalnych włosów?

Gość ghcxdd
ja nie golę sobie pach i jaj ale reszte

Gość taka jedna warszawianka
miejdcs imtymne i paschy jak najbardziej tak

Wiem ,ale będac w intymnej sytuacji wole o tym nie myslec :]

Nie chciałabym żeby mój mąż to robił, na szczęście nie musi. Za to mój brat, też młodziutki, zarasta coraz bardziej, praktycznie wszędzie poza połową twarzy i może ramionami ma futerko, nawet na karku kępka futra, zarośnięte do połowy plecy, gęstymi włosami, coraz bardziej zarasta mu klatka piersiowa i brzuch... ble, może lepiej byłoby po depilacji :)

Gość ghcxdd
co mam robić?????????????????????????? jak wrócić do ,,, kiedyś""""

Gość ghcxdd
21:14 [zgłoś do usunięcia] Historynka Nie chciałabym żeby mój mąż to robił, na szczęście nie musi. Za to mój brat, też młodziutki, zarasta coraz bardziej, praktycznie wszędzie poza połową twarzy i może ramionami ma futerko, nawet na karku kępka futra, zarośnięte do połowy plecy, gęstymi włosami, coraz bardziej zarasta mu klatka piersiowa i brzuch... ble, może lepiej byłoby po depilacji a ile ma lat?????????

Gość ghcxdd
21:14 [zgłoś do usunięcia] Historynka Nie chciałabym żeby mój mąż to robił, na szczęście nie musi. Za to mój brat, też młodziutki, zarasta coraz bardziej, praktycznie wszędzie poza połową twarzy i może ramionami ma futerko, nawet na karku kępka futra, zarośnięte do połowy plecy, gęstymi włosami, coraz bardziej zarasta mu klatka piersiowa i brzuch... ble, może lepiej byłoby po depilacji a ile ma lat?????????

24 lata, od jakiś dwóch lat, może ciut więcej, zarasta coraz bardziej, chociaż taki bardziej "włochaty" zawsze był.

Gość monique na pomarańczowo
ja uwielbiam takich włochaczy!:) kocham sierściuchy!mniam!:) zostaw te włosy!!jeden jest bardziej owlosiony drugi mniej, nie musisz sie przyznawac ze sie kidys goliles i dlatego tak masz, taka twoja uroda i tyle... ja poluje na takiego wlasnie faceta...mmmm...

Gość ghcxdd
no ale próbowałem ale są tak grube że się nie da i na dodatek po rozdwajane i po roztrajane ....... a po depilatorze były by dużo rzadsze i cieńsze?

Gość gość
Pedalstwo !!! Osobiście uważam że facet zaznaczam słowo FACET a nie p***a nie powinien golic nic poza zarostem na twarzy. Ewentualnie pachy. Ogolony k***s wygląda po prostu śmiesznie i niemęsko

Gość gość
Autorze ja c***owiem nie kieruj się uwagami co się podoba dziewczynom. Bo każda lubi co innego. Po prostu jeśli źle się czujesz teraz, to zapisz się na kilka zabiegów do kosmetyczki na laserowe usuwanie włosów. włosy się osłabią, nie będą już takie grube, a przy kilku zabiegach nie znikną też całkowicie. Jak zaczną odrastać będziesz wyglądał jak wcześniej. I nie ma co się śmiac, że to pedalskie czy tamto, jak się człowiek źle czuje, to trzeba mieć w d***e co myślą inni. Idź, parę razy i z głowy będzie.

Gość gość
Pedalstwem jest walenie się w d**e i obciągenie facetowi przez innego faceta, a golenie całego ciała leży w guście o którym się nie dyskutuje. Jeśli komuś się podoba ze ma dywan na całym ciele to spoko. Ja mam umięśnione ciało i w połączeniu z depilacja ciała wyglądam zaje...cie i mam w d***e opinie.

Gość gość
Ja też się gole i na pewno pedałem nie jestem. Jak mi tak ktoś sie odezwie to dostanie miche. Zarośnięte małpy to do lasu.

Gość sami jesteście ciotami

ja jestem pływakiem, golę się calutki, nie ubywa mi na męskości ani trochę. Moja partnerka nawet to lubi jak jestem taki gładziutki.