Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samośka zoska bez tośka

jestem brzydka, mam meską twarz i figure

Polecane posty

nie mam faceta i nie chce mi sie zyc,dlaczego musze cierpiec widze wokol piekne kobiety ktore kuszą swym ponetnym cialem a ja chodze w naciagnietych swetrach:( zycie jest niesprawiedliwe

co to za pocieszenie :( nie nawidze siebie

Gość dziewczyna z pralni
chcialabym miec takie problemy jak ty

tak jest posłuchaj stacha najlepiej wytocz rodzicom sprawę sądową o odszkodowanie :classic_cool:🖐️ a tak serio, pewnie nie jest tak źle, tylko brak Ci wiary w siebie

Gość jak to mowia
kazda zmora znajdzie amatora jak tuczniki znajduja facetow to i taki babochlop znajdzie

nie nie jest tragicznie :( kurva ze tez musze byc takim potworem dookola tyle pieknych dziewczyn , chodzących w sukienkach nawet mi sie one podobają,mają takie piekne ciala :( normalne biodra jak kobieta a nie jak dziecko, wciecie w tali bez umiesnionych barkow,,,, nie mam wogole sukienek, kiedys mialam jedną ale ją wyrzucilam gdy ja zalozylam,bo wygladalam zalosnie... zero figury

Gość jestem za tym___
bez przesady, nie musisz sie wszystkim podobac, wystarczy jednemu, temu wybranemu :)

ale nikt nie zwraca na mnie uwagi :(:(:( doslownie NIKT ,gdy ktos sie mnie o cos pyta to patrzy gdzies ...uj wie gdzie a nie na mnie, to chyba jestem straszną maszkaradą skoro nawet w oczy mi nie chca zajrzec :( tak naprawde to nigdy nie mialam chlopaka

Gość knijjio
no ale czego uczekujesz? ze ktos powie, ze napewno kogos spotkasz? Skoro twierdzisz, ze jest tak tragicznie i nikt sie toba nie interesuje, to na pewno tak jest i pewnie nic sie nagle nie zmieni...

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
męska twarz i nie ta figura weż się za siebie

Gość a ja mysle ze u jakiegos
prawika ma szanse tylko musi mu sie oddac :D

Gość małłła
Hm powiem Ci tak znałam kiedyś jedną dziewczynę no w życiu byś nie powiedziała ,że to kobieta wyglądała jak facet i tyle. Do tego ubrana i ostrzyżona jak chłop.I wyobraż sobie,że wyszła za mąż i ma 2 dzieci wiec nigdy nie wiadomo co komu pisane.

sorry, ale prawiki to mają teraz wymagania 🖐️ autorko, szkoda, że Cię nie znam, bo poradziłabym Ci co i jak :classic_cool: np sukienek moze i nie mozesz nosic, ale są swietne spódnice maskujące brak bioder i wcięcia w talii, do tego odpowiednia bluzka i buty i włala :)

Gość .sweetycurls..
ile masz lat

Gość bettyyyy866
dziewczyno! ZNAM LASKĘ TAK BRZYDKĄ JAK GÓWNO!!! A ONA MA POWODZENIE I WSTAWIA NA NK TAKIE ROZNEGLIŻOWANE ZDJĘCIA ŻE SZOK! nie ma kompleksów w ogóle! pokazałabym Ci ją na nk, żeby Cię pocieszyc ale tak nie wolno, bo to znajoma znajomych. ale uwierz... paszczur jakich mało! ale nie ma kompleksów , jest przebojowa i pewna siebie.

Gość mn
O czym ty mówisz, nie ma brzydkich kobiet są tylko nie zadbane. Wiara w siebie to połowa sukcesu, przypatrz się na ulicy kobietom co druga ma wiele wad (brak tali, krótki nogi, długi nos) a jak idzie ulicą to jakoś tego nie widać. Trzeba się nauczyć dbać o siebie i to jest klucz do sukcesu

Gość Shenk
Może jakiś pedau ciebie zechce :classic_cool:

Gość Forumowizzzka
Kochana nie przejmuj sie bo tak naprawdę nie wszystko zależy od wyglądu, nawet nie uwierzysz jak bardzo liczy sie osobowość, fajna gadka i miły uśmiech. Zapuść włosy i o nie dbaj, zadbaj o zęby i zacznij sie uśmiechać.Wiem wiem pewnie ci sie wydaje ze rady od czapy i na początku może nie zobaczysz efektów, ale przyjdą. I sama sie zdziwisz. Bardzo dużo daje zadbanie o siebie, schludny wygląd, ładna cera i biały uśmiech z lśniącymi włosami. Zainwestuj w siebie. Nie obiecuje ci gruszek na wierzbie bo mis nie zostaniesz, natomiast uprzedzam ze nic tak nie odstrasza jak zaniedbanie.

Gość Forumowizzzka
a skąd wiem? Sama po sobie, kiedyś byłam strasznie zapuszczona i miałam sie za śmiecia. Dziś powoli wtłaczm w życie swój plan zmiany siebi i już widzę efekty! Facet sie czasem uśmiechnie, dowiaduje sie że jakis facet powiedział koleżance że jestem ładna, ktoś zagwiżdże o takie błachostki

Gość Poka ta meska twarz
Jakos se tego nie wyobrazam

Gość animinka.
zarób piebiadze i idz do stylistki ona wybierze dla Ciebie świetne ciuchy i idz do wizazystki to Cie świetnie umaluje. i napewno bedziesz slicznie wygladac

Gość katiess83
Dokładnie ja też znam masę nie ładnych dziewczyn-ale zadbanych...I mają powodzenie...Fajna figura to nie wszystko. A zauważ też ,że piekne kobiety są tez zostawiane,zdradzane...;) więc nie sama uroda człowiek zyje..

Gość prawiczek ze stulejką
To co mamy nie mieć wymagań ?

Gość katiess83
wymagan? miecie sobie...ale jak nieraz widzę fajnego faceta z jakaś maszkarą to oczy odwracają się do gory nogami...Więc jakie wymagania....

Gość katiess83
*miejcie

Gość gość
To przestań ględzić, po gadaniem nic nie zmienisz. WEŹ SIĘ ZA SIEBIE ! Bo my ci na pewno nie pomożemy, tylko ty możesz coś z sobą zrobić. Możesz ukryć 'męską figurę'' dobierając odpowiednie ciuchy, a jeśli chodzi o twarz, to możesz się jakoś malować, żeby wydobyć swoje zalety a ukryć wady. Ale nawet jeśli doskonale wszystko dobierzesz i nie będziesz wyglądać ''chłopięco'' to z takim podejściem do siebie nikt na Ciebie nie spojrzy. Więc najpierw zmień swoje podejście POKOCHAJ SIEBIE TAKĄ, JAKĄ JESTEŚ, bo to widać uwierz. A dopiero później weź się za wygląd, ludzie inaczej na ciebie spojrzą, gdy zobaczą, że akceptujesz siebie i polubią cie :) Bo przecież nikt nie chce rozmawiać z kimś kto wiecznie na siebie narzeka. Pozdrawiam

Gość gość
To przestań ględzić, po gadaniem nic nie zmienisz. WEŹ SIĘ ZA SIEBIE ! Bo my ci na pewno nie pomożemy, tylko ty możesz coś z sobą zrobić. Możesz ukryć 'męską figurę'' dobierając odpowiednie ciuchy, a jeśli chodzi o twarz, to możesz się jakoś malować, żeby wydobyć swoje zalety a ukryć wady. Ale nawet jeśli doskonale wszystko dobierzesz i nie będziesz wyglądać ''chłopięco'' to z takim podejściem do siebie nikt na Ciebie nie spojrzy. Więc najpierw zmień swoje podejście POKOCHAJ SIEBIE TAKĄ, JAKĄ JESTEŚ, bo to widać uwierz. A dopiero później weź się za wygląd, ludzie inaczej na ciebie spojrzą, gdy zobaczą, że akceptujesz siebie i polubią cie :) Bo przecież nikt nie chce rozmawiać z kimś kto wiecznie na siebie narzeka. Pozdrawiam

Gość Kupa

Musze się wygadac. Od zawsze bylam ponizana przez innych, zwlaszczacprzez mezczyzn. Kiedy idę ulica widzę drwiny, kiedy mijam grupe mlodych chłopaków zawsze slysze ten sam tekst "jaki ryj"... I to wcale nie ta sama grupa, rozni ludzie. Nigdy nie uslyszalam od zadnego chłopaka, że jestem piekna a choćby ładna.... Zawsze tylko, ze ale masz cialo. I co z tego. Żadne ubrania, zadne style ani kosmetyki nie zmienia tego jaka mam mordę. Rzygac mi się chce jak mam patrzeć w lustro. Mówicie wielu osobom, że przesadzaja, ze nie jest tak zle... Glupie banaly. Chyba lepiej nie mówić juz nic. Mam ryj tak okropny... 😞 jasne brwi, male oczy, trądzik rozowaty, wąskie usta. Tragedia. Do tego kształt twarzy, kwadrat czy coś... Jest mi przykro, że muszę z tym żyć. Z tym ryjem. Powinnam sie zabic ale jestem tchórzem. Nie potrafię. W ogole malo potrafię... Po co ja żyję... 

Gość Jst

✦ 
    ,                    ,                  .       
   .                                 ˚   
      ,                            .   
            .             .               *
         ✦             
              .                  .       . 
      .              .           .            

˚                     ゚     .               . 

,                                    

˚                 ✦        ,      
      ,             ..     .       . 
 .                   .           ✦       
   ˚                    
               .              . 
          ✦                               ,   

.             .   ゚    .             .

,       .          

.
          .             .

✦ 
    ,                    ,                  .       
   .                                 ˚   
      ,                            .   
            .             .               *
         ✦             
              .                  .       . 
      .              .           .            

˚                     ゚     .               . 

,                *                    

˚                 ✦