Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kissmei

Myslalam ze bede wygladac nad woda najohydniej

Polecane posty

Gość Kissmei

Wstydzilam sie pojsc ze znajomymi poplywac, bo mam 163cm i waze 82kg :(, mam celulit i troche obwisle cycki, a do tego mam 2 czesciowy kostium, ale co zobaczylam nad woda przeszlo moje poczucie estetyki :( Kurde, kobity, jak macie brzuch do kolan i blizny po rozstepach , nie zakladajcie kostiumow ze spodenkami biodrowkami, no i co to za moda, zeby nosic stringi :(

Gość po opalanku
a ty tyle wazac niby nie masz brzucha po kolana ? ;/

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
Dobrze, że sie nie utopiłaś, stringi nie to może dla ciebie reformy

Gość ja mam podobne gabaryty
do autorki i niestety nie odwaze sie pokazac w kostiumie kapielowym. wlasciwie wala mnie obcy ludzie ale nie pokaze sie tak przez znajomymi, szczegolnie dlatego, ze wszystki dookola to mega laski:o

Gość knijjio
haha, poszla zakompleksiona szara myszka nad wode i teraz probuje sie dowartosciowywac innymi kobietami, ktore w jej przekonaniu gorzej wygladaly. jestes OTYLA i zamiast patrzec na innych wez sie lepiej za siebie:O:O

Gość Kissmei
Mam wysokie majtki :) jakos mi brzuszek nie zwisal do kolan, bo go podtrzymaly :) poza tym za maly :) a co do reform, dziekuje za rade, mam gdzies jednoczesciowy stroj, a i planuje kupic spodenki zeby nikogo nie straszyc a co do stringow - chodzi tylko o to, ze nad woda byly dzieciaki. Pani w stringach miala dupsko 3x wieksze od mojego, a ze stringow bylo widac tylko sznurek na samej gorze :) To nie chodzi o to, by kogos pietnowac za to, ze jest gruby, ma stare cialo czy blizny, bo roznie sie zdarza, a po prostu ludzie pomyslcie troche :)

Gość Kissmei
A czy ja mowilam, nie jestem otyla? Jestem. Musze schudnac co najmniej 20kg, moze nawet 30. Nie musicie mi pisac tego, co wiem :) A co do dowartosciowania sie - owszem, dowartosciowalam sie :P

Gość knijjio
ale jak ona sie cieszy, ze zobaczyla grubsze od siebie:D Porownuj sie lepiej z laskami z boskimi cialami, a nie z grubymi, to minka ci zrzednie:D

Gość prosta sprawa...
ktoś jedzie nad wodę po to,żeby się zrelaksować i odpocząć.I słusznie te kobiety z rozstępami i zwisającymi brzuchami miały gdzieś to, jak wyglądają.

Gość to chyba prowokacja
bo nie wierzę. Autorko, jesteś spasioną świnią i żałosna jesteś krytykując innych :O Ja mam 73 kilo przy Twoim wzroście i się wstydzę kostiumu, bo dobrze wiem, jak wyglądam. I przez to rozumiem lepiej innych ludzi z rozmaitymi defektami i uważam, że każdy może i powienien iść na plażę, jak chce. A tu przyłazi otyła grubaska i swoje wypociny wypisuje, żeby dowartościować swoje tłuste cielsko :O Żal.

Gość Kissmei
Czyzbys miala rozstepy i zwisajacy brzuch? :P

Gość Kissmei
Spoko, jestem spasiona swinia :P ale dzis odkrylam ze duzo blizej mi do wagi normalnej, niz do otylosci prezentowanej przez niektorych :P JUPIIIIIIIIIIIII :)

Gość Kissmei
Dzis naliczylam 40 dziewczyn grubszych tak ze 2 razy :P na malym, malenkim skrawku plazy :) potem przestalam liczyc :D A poza tym - mowa nie o mojej wadze, do ktorej przeciez na poczatku sie przyznalam, tylko o tym, ze fajnie bylo, gdyby ludzie o podobnych problemach, jak ja, idac nad wode, podobnie jak ja, starali sie przyslonic nieco swe cialka :D

Gość idziesz na plażę żeby liczyć
grube osoby? Dziewczyno, ta obsesja niszczy Ci życie! Spróbuj zwrócić swoją uwagę na inne sprawy niż otyłość, np. poobserwuj mewy nad wodą, poszukaj muszelek, popływaj - mówię Ci, to ciekawsze, poza tym grubych ludzi masz przez okrągły rok, a plażę tylko latem.

Gość Maciejka Wonna
Jak tylko zobaczyłam Twojego pierwszego posta wiedziałam, że nazwą Cię spaśną świnią, żeby się dowartościować :P Nie martw się, tu czytanie ze zrozumiem szwankuje, to jest kafeteria! A ja dziś nad wodą widziałam SKWARKI...

Gość olllittta
kissmei podziwiam Cie,mam takie same gabaryty i wstydze sie isc na plaze.Musze kupic jednoczesciowy stroj,tylko nie wiem co jeszcze do tego aby bardziej zaslonic?Chce schudnac ale wiadomo,ze nie zrzuce nagle 20kg.

Gość po opalanku
'a co do stringow - chodzi tylko o to, ze nad woda byly dzieciaki. ' dzieciaki to pewnie co poniektóre pewnei gołe latały , co nie ? one to mogą dupsko pokazywać a kobieta to już nie .

Gość Kissmei
Nie, nudzilo mi sie :) liczylam tez dzieci i blekitne reczniki :)

Gość to chyba prowokacja
Czy mam obwisły? Chyba nie. Ale na pewno za duży (Ty na pewno za to masz za duży, przy takiej wadze :O ). Rozstępy też jakieś mam, jak wiekszość kobiet, ale są cienkie i blade. Nie są żadnym kompleksem dla mnie. Ty za to jesteś wrednym spaślakiem, który się dowartościowuje, bo zobaczył kobiety grubsze od siebie. Ktoś tu dobrze napisał - porównaj sie z większością dziewczyn widocznych na ulicach, które prezentuję najczęściej świetne figury. Od razu Ci minka zrzednie. NIe wiem też na jakie plaże Ty chodzisz, bo ja żadnych otyłych dziewczyn nie widuję. Matko, 20 kilo nadwagi ma i właśnie się dowartościowała :O Życzę więcej autokrytycyzmu.

Gość yineka
A ja waze 70kg przy 176cm i pocieszam sie z kolei takimi spaslakami jak ty:)

Gość Kissmei
Spoko, spoko, caly czas sie z nimi porownuje :) a teraz, porownujac sie z tymi, co maja gorzej, przynajmniej poprawilam sobie humor :D Zabawne, ze Wy, ktorzy uwazacie mnie za wredna, sami przezywacie mnie od spaslakow oraz zyczycie mi, zeby mi minka zrzedla :P i co, lepiej Wam? :D

Gość Kissmei
yineka - wiem, ze tak jest :)

Gość to chyba prowokacja
Jesteś po prostu żałosna i tego nie widzisz. I tyle. Jesteś bardzo gruba i wyglądasz bardzo źle (musisz przy tej wadze). Ja ważę 10 kilo mniej i mam figurę klepsydry, więc tu wygrałam (biodra, piersi, wszystko proporcjonalnie), a i tak nie jest to żadna rewelacja i nie powinnam mieć tyle tłuszczu na sobie. A Ty zobaczyłaś grubsze od siebie babki (większość pewnie po 40-tce i kilku dzieciach) i już się poczułaś piękna. Żałosne to jest, bo dla tych znajomych, co z nimi byłaś, jesteś otyła i nieatrakcyjna, tylko żaden Ci tego nie powie. I fakt, że na świecie są ludzie grubsi od Ciebie nic tu nie zmieni.

Gość Kissmei
Heheh :) Wiem, ze jestem gruba ;) i wiem, ze nie wygladam dobrze, zwlaszcza bez ubrania. Ale wiesz, bylam z facetem (miedzy innymi) i jakos dla niego jestem atrakcyjna :) mimo wszystko :P Ciekawe, skad w Was tyle jadu? Zarzucacie mi, ze przyczepilam sie do osob, ktore epatuja swoimi wadami, a sami... robicie to wielokrosc bardziej i ewidentnie zlosliwie (czego ja nie czynilam). :P

Gość to chyba prowokacja
Po prostu osoba, która sama jest otyła i nieatrakcyjna, zakładająca temat krytykujący wady ciała i sposób ubioru innych, jest śmieszna. I tylko to Ci tu uświadomiono 🖐️

ciekawe, że u innych zauważasz to, czego nie widzisz u siebie :) wydaje mi się, że zamiarem piszących tutaj, było uświadomienie Ci, że poczucie estetyki przekraczać możesz też i Ty, więc taka krytyka 'przyganiał kocioł garnkowi' jest bezcelowa, a Ty nadal widzisz tylko jednokierunkowo :)

Gość Kissmei
Udowodniono? Nikt mi nic nie udowodnil, poza brakiem umiejetnosci czytania ze zrozumieniem :) A o moja atrakcyjnosc sie nie martw - jestem tylko otyla :P i jak sie okazuje, wcale nie tak bardzo :) ale fajnie! :P Milego wieczoru zycze, zmykam na lody :D

Gość Kissmei
Spoko spoko, zolza, na tej plazy za bardzo nie odbiegalam od normy, a nawet miescilam sie w tej szczuplejszej i ladniejszej czesci... po raz pierwszy od lat!!! ;)

Gość Kissmei
branoc wszystkim, swiecacym golymi tylkami :D