Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chalna

POMOCY!

Polecane posty

Gość chalna

2010-07-11 18:42:08 Prywatna wiadomość Oceń użytkownika Średnia ocena 0.0 Witam wszystkich :) Mój problem polega na tym,że nie wiem co mi jest!Mam nadzieję,że ktoś mi pomoże,podpowie co mam zrobić :( Zacznę może od początku. Strasznie przytyłam ;(,często mam uczucie zimna,moja skóra jest strasznie sucha.Włosy tak samo są suche,matowe i wypadają.Paznokcie mi się łamią...Mój głos zgrubiał i czasami drętwiej mi ręka ;( Mam wysokie ciśnienie.Zaczął mi się pojawiać uciążliwy tzn wąsik ;(. Do tego wszystkiego ostatnio mi doszedł problem z okresem... Do tej pory miałam regularne cykle.Od marca do maja(3miesiące!!) nie miałam w ogóle okresu...(wiedziałam,że nie jestem w ciąży,dlatego się tym nie martwiłam!)myślałam,że może jakiś mały stres się do tego przyczynił,albo jakieś zmiany hormonalne we mnie zachodzą. W połowie czerwca dostałam okres(obfity i trwał długo-do tej pory miałam krwawienie przez 5 dni-a teraz trwał 7)teraz w lipcu jak okresu nie było, tak znowu go nie ma ;( Zaczęłam dużo czytać na takie tematy w internecie...Natknęłam się na to,że może mam coś nie tak z tarczycą..Zrobiłam badanie TSH i wyniki mieszczą się w normie... Moje pytania są takie: co mam zrobić?? Do jakiego lekarza mam się wybrać?? Jakie badania mam zrobić?? Może ktoś wie co mi może dolegać?? Proszę pomóżcie mi bo ja już nie wiem co mam robić ;( Pozdrawiam Ps.Jeżeli już gdzieś był taki temat to bardzo przepraszam,że powtarzam ;/

Gość do endokrynologa

Gość ta jest chyba najnowsza
wszystkie objawy musisz powiedzieć lekarzowi ogólnemu to on pokieruje cie do odpowiednich specjalistów