Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do niechetnych

Kobiety:Dlaczego nie lubicie na pieska od tylu ?

Polecane posty

Gość do Kasiuta1987
a anal na pieska lubisz?

Gość Kasiuta1987
Lubię :)

Gość do Kasiuta1987
a anal wolisz na ostro czy delikatnie?

Gość acordeon
na pieska szybko strzelam

a taka jedna 25ooooo halinka,.,.,.,.,.,.l;l Jeszcze jakiś czas temu nie zgodziłabym sie na tą pozycję, chlopak kiedyś mi ja zaproponował, ale odmówiłam, jednak nadszedł czas, że postanowilam spróbować i... bardzo mi sie spodobało Kiedyś uważałam,ze bedzie to dla mnie poniżające itd... nawet mi przez mysl nie przeszło, ze było by to ponizajace dla kogokolwiek kiedys zrozumiesz ze te ponizenie jest najlepsze

Gość Kasiuta1987
Lubię na bardzo ostro ! Tylko czasami mam problem ponieważ popuszczam kupę podczas analu i wtedy strasznie śmierdzi :-( ale na szczęście mój partner jest wyrozumiały i wali dalej ostro aż dojdziemy :-)

Gość facet z duzym przyrodzeniem
Tej Pani już dziękujemy !!!!

Gość gość
od tylu nie dochodzicie bo to nie potrzebne ewolucyjnie. na co komu do ciezkiej k n kobiecy orgazm??? To jest kwestia wyobrazni drogie panie a mezczyzne z piekna wyobraznia nielatwo znalezc... zwierzecosci chcecie, i mam ta czesc w sobie, ale czypodobala by mi sie dziewczyna jadaca na czesci mozgu jaka mamy po dinozaurach? nie, nie podobalaby mi sie. wole wyobraznie. to inne czesci mozgu.

Gość gość
gość dziś Do końca życia wyobrażaj sobie, że Twoja ręka to kobieta. Życzę udanego związku :)

Gość gość
Nie na początek seksu - wiadomo czułości, przytulanki, bliskość itd. Na początek lubię jak się przytulamy, całujemy, twardzel błądzi po udach, brzuszku albo pośladkach i w pewnym momencie znajduje drogę i pomału się we mnie zagłębia. To ulubione na początek - czułóść i delikatność. Ale potem przychodzi ochota na konkretną i ostrą jazdę. A do tego na pieska jest super. Wypięty tyłeczek odsłaniający bezwstydnie cipkę ekstra się do tego nadają. To również jeden z ulubionych wariantów finału. Jak się zbliża, to kciukiem masuje mi rowek. Zanim nie jestem super podniecona - bliska orgazmu zawsze się wstydzę tych pieszczot, próbuję wykręcać tyłeczek, zaciskać pośladki. Ale wiem że nie mam szans, zbyt jestem odsłonięta. On bez pośpiechu masuje coraz bardziej bezpośrednio sam guziczek, jak mięknę i się już nie wykręcam zaczyna wsuwać kciuk troszkę do środka. Mruczę, opadam nisko wtulając twarz w poduszkę, ale pupa jest wysoko wypięta, wierci mi kciukiem w pupce, zwykle szybko eksploduję, on jeszcze nie. Daje mi trochę odpocząć przed drugą rundą.

Gość gość
kciukiem masuje mi rowek :D a naparstek zawdziewa żeby nie upie.przyć palca grzebalca Tomcio?

Gość gość
ja bym lubiła a nie lubię. Bo często zamiast mnie po prostu porządnie wypieprzyć, próbuje wepchać się w dupę. Czasem mu się udaje a ja tego nie lubię. Prosiłam tłumaczyła, ale za każdym razem próbuje mnie przekonać że tym razem będzie lepiej, będzie cudownie. Może i jest ale tylko dla niego. Po prostu nie jest zbyt delikatny, kiedyś nie miałam z tym problemu, ale poprzedni partner wiedział jak pomału mnie rozluźnić. A ten trochę pomasuje i już się wpycha, masakra.

Gość gość
mnie też kiedyś bolało - ale jak w takiej pozycji zaczynaliśmy kochanie. Po różnych próbach znaleźliśmy sposób - najpierw pozycje że tak powiem "od przodu", a jak już jestem bardzo podniecona to można zacząć od tyłu. Koniecznie poprzedzone obfitym nawilżeniem - stosujemy oliwkę dla niemowląt albo zwykłą albo w żelu. Wlewa mi do środka solidna porcję albo wyciska sporo żelu i wmasowuje głęboko do środka i na całą okolicę warg sromowych, żeby ślisko było i w środku i na wejściu. Trochę spokojnie na początku, ale szybko może się rozpędzić i aż trzaska o pośladki i otwarty i wystawiony na uderzenia srom. Jest super, zawsze czuję go wtedy najgłębiej i najmocniej. Oczywiście wypinam się zgrabnie i rozszerzam nogi żeby nic nie chroniło, nie zasłaniało cipki od uderzeń.