Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do niechetnych

Kobiety:Dlaczego nie lubicie na pieska od tylu ?

Polecane posty

Gość io io io
''stymulować łechtaczki w pozycji na pieska? Dziwne kobiety jestescie'' a dlaczego wy sobie sami sobie nie pieścicie penisa w czasie gry wstępnej, tylko każecie kobietom? oj dziwni faceci jesteście...

Gość a taka jedna 25ooooo
halinka,.,.,.,.,.,.l;l Jeszcze jakiś czas temu nie zgodziłabym sie na tą pozycję, chlopak kiedyś mi ja zaproponował, ale odmówiłam, jednak nadszedł czas, że postanowilam spróbować i... bardzo mi sie spodobało Kiedyś uważałam,ze bedzie to dla mnie poniżające itd... nawet mi przez mysl nie przeszło, ze było by to ponizajace dla kogokolwiek

Gość Hej dziewczyny a lubicie to
Lubicie jak wam facet w trakcie seksu na pieska wkłada palec w tyłek? A anal na pieska która lubi?

Gość Ja ostatnio
Dwa razy tak.

Gość halinka,.,.,.,.,.,.l;l
a taka jedna 25ooooo nawet mi przez mysl nie przeszło, ze było by to ponizajace dla kogokolwiek no teraz zmieniłam zdanie i już tak nie myślę ;) pozdro...

Lubicie jak wam facet w trakcie seksu na pieska wkłada palec w tyłek? A anal na pieska która lubi? lubie jak mi wsadza ale nie w tej pozycji..bo sie nie moge skupic ale jak leze i masuej sobie sobie łechtaczke i mi wsadzi paluszka w dupe to odlot mam w 2 minuty:) i na jezdzca lubie jak mi wsadza:)

Gość yszu yszu yszu
nie lubię, bo: 1. lubię spojrzeć na jego twarz w trakcie seksu, a takie odwracanie głowy w pozycji na pieska jest męczące i niewygodne 2.nie nawidzę wszelkiego typu klapsów itd. facet powinien dominować owszem, ale nie cierpię tego gdy ktoś chce przejąć nade mną kontrolę (tak w życiu codziennym jak i w seksie) i relacja w łóżku typu, on - pan i władca, ja - grzecznia sunia, która zrobi wszystko na skinienie pana i pozwoli panu 'znęcać się' tyle ile chce wręcz mnie odpycha i nigdy nie wiedziałam w tym nic ekscytującego

Gość Hej dziewczyny a lubicie to
a taka jedna 25ooooo a anal też lubisz?

srednio..sprawia mi przyjemnosc ale ciagle mysle o kupie

Gość Bo są dziwne :p
Ja lubię :)

Gość pierwsze slysze ze na pieska
nie mozna okazywać sobie czulosci ?? Dla mnie seks sam w sobie to akt okazywania sobie czułości... czy na pieska, czy na misjonarza zawsze czuję się piękna, kochana. Raz mamy ochotę na delikatny seks przy swiecach, raz na ostry seksik od tyłu (co nie znaczy, że to jest mechaniczne i pozbawione czulosci !!)

Gość taka jedna sexy laska
hehe na pieska nie trzeba być grzeczną, bezwładną sunią :D Poza tym u mnie seks sie na 1 pozycji nie kończy, można przetestowac rozne podczas 1 stosunku, ale nie wiem jak u was LOL

dotego stymulowac lechtaczke :) gryz w szyje ,drapac plecy ,trzymac mocno za biodra, dawac klapsy:) i ostro rznac :) chyba kazda tak lubi? a na koncu spuscic sie do buzi gdy ona kleczy przed toba :) aa i na koniec kopnac ja w dupe

Gość heheh jakie to dziwne
wstydziuch ograniczony typ jestes ... To ze sie kocham na pieska nie znaczy ze jestem traktowana jak szmata i zdominowana !!! Zreszta ja sama tez lubie od czasu do czasu podominowac i co z tego ! nie zmienia to tego, ze oboje mamy do siebie szacunek / Najlepiej nie oddawajcie sie w ogole partnerom

Gość anal na pieska jest super

Nie wiem, dziwna jakaś ta żona, przy zgaszonym świetle, możesz spróbować z nią porozmawiać, ale wątpię, czy to coś da, bo myślę, że ta jej niechęć do zmiany czegoś w waszym pożyciu intymnym jest spowodowana kompleksami, może ona czuje się niekomfortowo nago, praw jej komplementy, obmacuj, liż czy co tam jeszcze, mój facet często robi różne sprośne rzeczy w ciągu dnia, ja zresztą też, więc przeważnie mamy na siebie ochotę i nie mamy kompleksów, w wyniku czego nasz seks jest świetny i robimy co chcemy, radzę spróbować tego samego.

Gość Czy gdzieś?
:O Spuszczenie się do ust świadczy według Ciebie o braku szacunku?? Głupi jesteś i tyle. Albo młody bardzo.

Tak, szacunek, bo wiesz nasze życie się na łóżku i seksie nie kończy :) Co jest złego w spuszczaniu się do ust ? Spuszczanie się do cipki też uważasz za brak szacunku ? Śmieszny/a jestes.

Najlepiej w ogole seksu z partnrami nie uprawiajcie, wtedy będzie pewnośc, że macie do siebie" szacunek" haha

ja lube i sie spuszczam wam drogie panie do ust wy mi obciagacie nie ja wam :) Nie jestem mlody swoje juz przezylem i kilkadziesiat kobiet w zyciu mialem Z tego wzgledu iz jestem urodziwy:) Ja lubie tak jak napisalem a czy ktoras nie lubi trudno musi sie podporzadkowac co ja lubie i tyle:) z klapsow moge zrezygnowac reszta zostaje..

Gość dzemtruskawkowy6920
Ja uwielbiam na pieska! Mrrrr...

Gość anal na pieskaa
ktora lubi?

Gość oneway
Kobiety nie lubia na pieska ale tylko mlode. Te doswiadczone to lubia ostre branie od tylu. Moja zona ( teraz po 30 -tce) nawet chce zebym ja potraktowal jak dziwke . I co wy na to ????. Mnie sie to podoba w lozku dziwka na ulicy dama.

Gość Kasiuta1987
Ja do starych się nie zaliczam a pozycję na pieska uwielbiam. Najlepsze jest uczucie jak facet mizia Cię od środka po brzuszku :) Lubię wtedy tak na ostro.. Nie zawsze, bo delikatnie też uwielbiam, ale pozycja na pieska jest jedną z moich ulubionych :)