vanillaaa 0 Napisano Lipiec 11, 2010 Witam Was serdecznie. Dwa dni przed spodziewaną @ zrobiłam test - wyszedł pozytywny! :) 2 dni poźniej dostałam typową @ - bolesną i obfitą jak zawsze. Co o tym sądzicie? Moim zdaniem to nadzwyczajnie poroniłam... :( Jutro zrobię kolejny test, ale boję sie rozczarowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslona........ Napisano Lipiec 11, 2010 Ja natomiast zrobilam test wyszla jasniutka kreseczka a wiec pozytyw, @ przyszla bolesna ale malo obfita i nie wiem co o tym sadzic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslona........ Napisano Lipiec 11, 2010 Dodam ze test zrobiony byl rano w tym samym dniu co przyszla @ czyli dzis :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ppooppo Napisano Lipiec 11, 2010 NADZWYCZAJNIE szok!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslona........ Napisano Lipiec 11, 2010 bardzo smieszne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillaaa 0 Napisano Lipiec 11, 2010 na moim teście jest napisane, ze nawet najbardziej blada kreska oznacza ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillaaa 0 Napisano Lipiec 11, 2010 wiem co czujesz zamyslona! zrob jeszcze jeden test a jak krwawienie ustanie to idz zrob wynik z krwi :) i bedziesz wiedziala! ja mieszkam w uk i tutaj nie robia wyniku z krwi. Tzn gdzieniegdzie jest dostepny ale za 100funtow! w Polsce nie jest drogi. Pozdrawiam i zycze jak najlepiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslona........ Napisano Lipiec 11, 2010 Wiem i tak zrobie zapisalam sie rowniez do gina na piatek naprawde ciezko mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillaaa 0 Napisano Lipiec 11, 2010 ja bylam tutaj w uk u lekarza to mi powiedzieli, ze trudno zdarza sie... wspolczuje Ci bo wiem jak sie czujesz! pewnie zastanawiasz sie czy w prawo czy w lewo... na moje to skoro masz lekkie krwawienie to powinno byc ok. bardzo czesto sa krwawienie na poczatku ciazy. Idz do lekarza i napisz jaki wynik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslona........ Napisano Lipiec 11, 2010 Martwi mnie ten bol podbrzusza ale @ jest slabiutka a w pierwszych dniach zawsze ze mnie sie leje :( Mam kolezanke w Anglii jest teraz w 8 msc. i mimo ze jest jej juz strasznie ciezko to nadal musi chodzic do pracy bo l4 nie daja. No ale podobno badania prenatalne sa za darmo a w pl trzeba placic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie MI a MNIE sie pisze Napisano Lipiec 11, 2010 nie wiem co powiedziec,bo to jest dziwne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamyslona........ Napisano Lipiec 11, 2010 Ja rowniez nie wiem co mam o tym myslec .... Ale mi smutno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillaaa 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Zrobiłam kolejny test... negatywny... i tyle by było z moje radości... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2010 Mogła to być ciąża biochemiczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Lipiec 12, 2010 dziewczyny testy sie robi PO dacie spodziewanej miesiaczki.......tzw ciaze biochemiczne, konczace sie poronieniem sa powszechne i najprawdopodobniej kazda kobieta chociaz raz w zyciu byla w takiej ciazy...nie ma sie co nakrecac...tylko nastepnym razem testy robic jak sie spoznia okres. Jesli miesiaczka jest bolesna i obfita to znaczy ze ciazy nie ma...jesli jest inna niz zazwyczaj warto powtorzyc test i isc do gina jak najszybciej w razie dwoch kresek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach