Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdalam mature

I chcialabym studiowac trzy kierunki na pierwszym roku! Czy dostane ITS?

Polecane posty

Gość zdalam mature

Na pierwszym roku studiow!

Gość llelldle
Chyba IOS a nie ITS..

Gość Trzy kierunki?
Powodzenia, lepiej już rób sobie zapas fety i wypierdol z domu łóżko 🖐️

Gość myślę że dostaniesz
nie ma powodu, żeby ITS czy IOS (jak zwał tak zwał, ale w dziekanacie mogą widzieć różnicę), przysługiwał od 2 roku. Równie dobrze mogłabyś zajść w ciążę lub np. mieć chorą wymagającą opieki matkę - to nie jest dozwolone tylko od drugiego roku.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
wierz mi to glupi pomysł;) poza tym musisz wiedziec ze na niektórych uczelniach jest tak że przy studiowaniu kilku kierunków jesli zawalisz z jednego to wylatujesz tez z innych;) jesli w LO bylas piatkowa uczennica to może trudno ci uwierzyć w taka możliwosc ale sama zobaczysz...

dlaczego chcesz studiować 3 kierunki? i przede wszystkim jakie to kierunki? nie możesz wybrać międzywydziałowych studiów?

Gość myślę że dostaniesz
Nie przesadzajcie, wszystko zależy od planowania czasu, a jeśli autorka nie musi pracować zarobkowo, to czemu ma nie studiować? Jeśli będzie ciężko - dantejskie sceny, feta itd. to naprawdę indeks nie ma mocy cyrografu - można go złożyć i przestać studiować. Przypominam, że mając IOS może podchodzić do egzaminów przez cały semestr - to co innego niż skupiać cały materiał w czasie miesiąca sesji, co jest męczące i można czasem świra dostać. Możesz też złożyć podanie o roczne rozliczenie przedmiotów i coś z sesji zimowej przerzucić na letnią, jeśli w lecie masz luźniejszy plan itd. Jeśli dobrze to rozplanujesz na cały semestr to myślę, że nie będzie problemów.

Gość bardertotte
ja studiuje dwa zaocznie i ledwo daje rade.. zastanow sie czy 3 kierunki to nie za duzo..

Gość inside your soul
IOS mozessz dostac na pierwszym roku, ITS dopiero na drugim jak bedziesz mala odpowiednio wysoka srednia.