Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek2555555

25 lat i wciaz prawiczek

Polecane posty

Gość prawiczek2555555

mam 25 lat. jestem typowym szczurkiem w okularach, chudym, dość niskim i bardzo nieśmiałym, dlatego nigdy nie miałem dziewczyny i się Mieszkam na stancji z takim znajomym w moim wieku. on jest bardzo przystojny, umięśniony, trenuje jakieś sztuki walki do tego bardzo inteligentny i wygadany. ja niestety wyglądam przy nim jak dziecko pomimo że jesteśmy w tym samym wieku. On praktycznie co noc sprowadza jakąś panienkę i ją bzyka. Kilka razy wyszedłem z nim mając nadzieję, że poznam jakaś dziewczynę. Dziewczyny to sie lepily do niego jak pszczoly do miodu. Siadaly na kolanach, lapaly za tylek, kladly rece na kolanach itp. Kiedy ja chcialem z jakas pogadac to mnie zbywaly. zawsze wczesniej wracalem bo wiedzialem ze nic z tego nie bedzie. Kilka godzin pozniej wracal moj kolega z panienka ktora sobie upatrzyl i ja bzykal. A ja przewaznie wszystko slysze. Od kiedy jestem z nim na stancji to zdazyl przeleciec z jakies 20 panienek a ja ani jednej w swoim zyciu. najgorsze jak slysze jeki jak sie bzykaja. Wtedy nie potrafie o niczym innym myslec jak o seksie a masturbacja mi juz nie wystarcza.

jest sie czym chwalić,ze co noc kogoś bzyka,o tak i to czym :D że ruchnął panienkę która daje dupy no widać,ze każdemu ;) a po co się masturbujesz,jesteś prawiczkiem to nie widzę by brakowało Ci seksu i z tego właśnie powodu to robisz...niebawem to tylko ręką będziesz...weź się za siebie ;)

Gość AZSXDCFVGB
STRASZNE !!!!!!!!!!!!TY SIE ZALISZ, CHWALISZ, CZY CHCESZ ZAGADAĆ?????????????????

Nie dopisałeś że kiedy pierwszy raz miałeś się ogolić, tak różne myśli przychodziły Ci do głowy :( że mimo wszystko zebrałeś się i to napisałeś. Co tam dojeżdża na Poniatoszczak ? Ostatnio będąc w Wawie jadąc linią 255 na Pragie upatrzyłem sobie wiele możliwości za jedyne 2, coś tam z groszem :)

Gość do saleminkaa8
ma to robic bez milosci?

Gość chcesz szcera prawde ?
powinienes sie powiesic....