Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniusiek86

DOŚĆ TEMATÓW ZASTĘPCZYCH!!!!

Polecane posty

Gość Aniusiek86

Niech rząd zajmie się wreszcie czymś konkretnym, np.reformami zamiast wymyślać nowe tematy zastępcze i promować je- sprawa krzyża. PO do roboty!

Gość oczywiście czekamy na to
a apel nie do rządu, a w pierwszej kolejności do mediów, które wolą pisać o penisie Palikota i wspomnianym krzyżu niż o tym, co się właściwie z tą reformą finansów dzieje - jeśli nic - to jest też ważna sensacja do opisania.

Gość Aniusiek86
Tak mam do Tuska wiele zastrzeżeń. Lista jest nieprzyzwoicie długa. Dość mam już tej gównianej papki w mediach, pisze o tym jeszcze w necie puki mogę, zanim pan tusk wprowadzi cenzure:/

Gość dziś jest szansca na miłość
to jest metoda działania wszystkich rządów, niestety tematy zastępcze ogłupiają z pudełka świecącego masy ludzi.

Gość oczywiście czekamy na to
rządy tak robią, bo to jest po prostu skuteczne - po co rozdmuchiwać nieważne sprawy, jeśli media piszą o nich i tak pobieżnie na ostatniej stronie, a ludzie się interesują tylko ważnymi? Ale prawda jest taka, że więcej wyborców kojarzy sprawę Palikota niż sprawę finansó publicznych.

Gość Aniusiek86
Jasne tematy zastępcze są, były i będą ale nie pamiętam żeby tematy zastępcze były jedynymi :/