Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepozorna

jak wyglądac dojrzalej?

Polecane posty

Gość niepozorna

Mam taki problem. W tym roku kończę 20 lat, jednak wg opinii ludzi wyglądam na 14-15. Jestem dość niska, mam proporcjonalną figurę (160 cm wzrostu). Okrągła twarz. Nie lubię ubierać się na ciemno, wiec opcje typu 'noś dużo ciemnych, stonowanych barw' odpadają. czy możecie mi podsunąć jakieś triki modowe, abym wyglądała na pełnoletnia osobę, a nie podlotka z gimbusa?

Gość przede wszystkim seksownie
kup sobie obcisłe skórzane spodnie i bedzie OK !

Gość no dobre makijaz ala
panda ,duzo solary i ciuchy blachary, jak doda , od razu 10 lat starzej

Gość gryczka
:-) Ja tam się cieszę, że nie wyglądam na swój wiek (obcy ludzie dają mi zwykle jakieś 8-10 mniej niż mam w rzeczywistości, w efekcie też opiera się to o granicę pełnoletności :-p) Jeśli bardzo Ci to przeszkadza, poeksperymentuj z makijażem - moim zdaniem można bardzo się postarzyć (ja np. prawie w ogóle się nie maluję). Mocniej umalowane oczy, szminka... Jaką masz fryzurę? Zwykle młodą kobietę odmładzają jeszcze bardziej długie włosy związane w koński ogon (odwrotnie starszą, po 40-tce wygląda się zwykle żenująco w takiej fryzurze). Może ostrzyż się w miarę krótko, jakiś bob? Balejaż? Kurczę, sama nie wiem, ja w ogóle się nad tym nie zastanawiam :-p Wręcz się cieszę, bo jak trend się utrzyma, to w wieku 40 lat będę wyglądać na 32:-D Żyć nie umierać ;-)

Gość gryczka
O tak, bardzo kobiece (wręcz wyzywające ciuchy) - duży dekolt, szpile... Ja na co dzień chodzę w dżinsach, sportowych butach (lub martensach) i t-shircie, bez makijażu. Często ktoś się dziwi, gdy używam np. sformułowania "mój mąż... cośtam zrobił". "Taka młoda i już mężatka?" :-D Niedawno miałam w pracy egzamin, założyłam białą bluzkę. Pani w sklepie zapytała mnie, czy to jakieś egzaminy na studia właśnie są. A ja studia skończyłam 3 lata temu:-) Jak dla mnie jest to miłe, nie ma się co oburzać, tylko cieszyć z dobrych genów. Jeszcze będziesz za to wdzięczna naturze:-)

Gość gryczka-3,5 lat to nie
problem ,jak sie dba o siebie,ale moja szwagierka ma 47 lat,długie wlosy i wyglada na 30!!!!!!i z cery też!!wszystko zależy troche od genetyki ,ale tez jakie masz np te wlosy-piekne,geste to kapitał !no i figura rzadko która ma ja idealna w tym wieku

Gość kicius;9
seksownie no i zadbaj po to zeby nie nosic ciuszkow dla nastolatek z misiami czy postaciami z kreskowek jak juz to zsetaw je z czyms klasycznym. ja mam 19 nosze sukienki szpilki spodnice w miare eleganckie spodnie lubie taki styl i czuje sie w nim dobrze ale jesi nie masz ochoty sie zmieniac bo inni tego oczekuja to tego nie rob po co masz sie zle czuc wazne zebys wewnatrz byla ndojrzala stroj nic nie da:)

Gość LajzaMineli
ojejej, ale problem... Ciesz się tym bo przeminie.. A na poważną rozmowę np. w sprawie pracy włóż bliźniak i prostą spódnicę, czółenka, lekki makijaż i uczesz się w kok. Jak nic na 30 będziesz wyglądać.Fryzurka klasyczny bob też jest niezła. Ale nie z włosów fioletowych z białymi pasmami...

Gość motylkaaaaswww
zobacz sobie ciuszki na www.magiaszafy.pl - tam są takie modne, a jednoczesnie "dorosle" ubranka, z porzadnych tkanin itp

Gość gość
radze najlepiej ścimnić odrobine włosy ,dodać delikatny makijaż , nic obcisłego ani czarnego , ponieważ to nie doda ci dojrzałosci lecz bedziesz wygladac odwrotnie na dziewczynke 40-sto letnią. Używaj mocnych perfum ,ale z umiarem,najważniejsze żebyś ty z charakteru poczuła się dojrzale a następnie będzie z górki..zapewniam ..aha noi nuty minimum 6cm obsac to naprawde pomaga ..możesz zapisać się na kurs tańca czy może na siłownie i popracować na dodatek nad figurą ..popracuj nad uśmiechem ma być olsniewająco biały i przyciągający wzrok ...i nie szalej za duzo ...to wszystko naprawde dziala moge cie zapewnic :)

Gość gość
urodzic dziecko i zajac sie domem,gwarantuje po krotkim czasie o dyche wiecej z wygladu:P

Gość niezadowolniony
3 nieprzespane noce pod rząd i +10 masz na twarzy jak nic.

Gość gość
zaczij sie seksownie ubuerac - najlepej kupo sobie obcisle skórzane spodnie na zime a na lato skorzane mini spodniczki1 do tego topy i seksowene kurteczki

Gość gość
aja mam 23 a bjorom mnie za 14 latke