Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopp3p33

Dziewczyny moglybyscie byc z facetem który ubiera trupy na pogrzeb??

Polecane posty

Gość kopp3p33

Moglybyscie z takim facetem byc? Czy nie? Jego praca to ubior tupow do pohgrzebu.

Lezpiej gdy ubiera, gorzej gdy ma z nich jakis pozytek seksualny :-o wtedy bym sie zastanowila :-o :)

Jeżeli jemu by psychika nie siadała to czemu nie... Praca jak praca. Sama ubierałam trupa na pogrzeb :P

Gość kopp3p33
ja bym nie mogla z takim byc. Nie oglabym przezyc jakbym miala odbywac z nim stosunek a on bylby po pracy.. Przeciez bakterie zistaja pod paznokciami..

Gość kryska zona andrzeja
praca jak praca :) jak nie jest stuknięty to ok :)

Gość najdziwniejszy
pod paznokciami... gorzej ze na czlonku :classic_cool:

Gość mądry to jest każdy
23:24 [zgłoś do usunięcia] kopp3p33 ja bym nie mogla z takim byc. Nie oglabym przezyc jakbym miala odbywac z nim stosunek a on bylby po pracy.. Przeciez bakterie zistaja pod paznokciami.. rozumiem że twój facet się nie myje? zarazki pod paznokciami masz nawet teraz pisząc na klawiaturze wiesz?

Gość andrzej maz kryski
kopp3p33 a wiesz do czego służą gumowe rękawiczki? :D W tym zawodzie nieboszczyków w żaden sposób nie dotyka się gołymi rękami, oni też posiadają coś takiego jak ubranie ochronne!!!

Gość qpa und 100lec
widocznie jej facet nigdy się nie myje 🖐️

Gość andrzej maz kryski
Ja bym raczej powiedział, że ona po prostu nie ma pojęcia o tej pracy i myśli, że oni wchodzą sobie tam w jeansach i gołymi łapami chwytają zwłoki i ubierają :) Ci ludzie mają ubranie ochronne i rękawice na rękach. Nikt kto pracuje przy zwłokach nie robi tego bez ubrania ochronnego, są to zwykłe wymogi sanitarne. Do autorki zaś powiem, nie życzę ci absolutnie nigdy, aby umarł ci ktoś bliski i żebyś musiała go sama ubierać. Pogrążeni w żałobie najzwyczajniej nie mają do tego głowy, często mają problemy natury uczuciowej i po to są tacy, aby wyręczać tych, którym może to sprawiać dyskomfort.

Gość fbrtbrgw
bez przesady, moj dziadek, tata umarl w domu i to my go mylismy i ubieralismy, jak sie kogos kocha to nielatwo jest oddac cialo komus obcemu...

Gość ja bym tylko nie mogla byc
z rzeznikiem, czy mysliwym...

Gość ja takze nie mogłabym nigdy
zadac sie z chorym psychicznie = mordujacycm zwierzeta (tzw.mysliwy) ,ponoc im staje tylko przy niezywych ,chore typy.gorsze niz Hitler.Kazdy kto morduje swiadomie jest chory lub zboczony co wychodzi na jedno BAGNO i POPAPRANA PSYCHIKE. Ani to nie ma rozumu ani serca.

Gość nieznany
ja bym nie mogla z takim byc z tego powodu rze nie chciala bym dotykac kogos kto dotyka martwego czlowieka

Gość panienka z brudnego okienka
jeśli facet jest ok to czemu nie ?