Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolcia_mała

jestem chlernie zazdrosna o mojego męża!!!!

Polecane posty

Gość lolcia_mała

lekarstwo jakies czy cus.....??????/

Gość lolcia_mała
hola hola, awantur mu nie robie :P tylko jak coswykombinuje to zatluke najpierw jego potem ja, a moja samoocena... no coz, jestem w ciazy a moj kochany niby w zartach, ale nazywa mni =e grubaskiem itd, a jak popatrze na te chude pasztety w znajomych na nk np to mnie cholera bierze. tak sie zlozylo ze w zrobieniu mi dziecka mial wspoludzial ateraz dogryza... i nie wiem juz czy na zarty czy powaznie, chodza teraz te nic niejedzace wieszaki po ulicach i w kompleksy wpedzaja

to chyba wynik hormonów , które teraz w Tobie buzują, kobiety w ciązy są urocze

A dajże spokój z tymi wieszakami. Skoro media je kreują to wcale nie musi oznaczać, że podobają się każdemu facetowi. Sama znasz męża i chyba musisz wiedzieć jaki jest jego gust...? Jeżeli dojrzał do bycia ojcem, pragnie dziecka z ukochaną kobietą to nie masz się czego obawiać moim zdaniem.

nie martw sie to minie- mialam tak samo jak bylam w ciazy. zazdrosna jaK CHOLERA i nawet nie chodzilo o to, ze przytylam- po prostu tak mialam i koniec. a awantury byly i to spore, rzucalam w meza czym popadnie choc nigdy wczesniej mi sie to nie zdazalo :O tez muwil na mnie w zartach "grubasek" i mnie to cholernie wkurzalo, choc nie bylam nawet otyla. no coz takie uroki ciazy, hormony buzuja, a facet musi to wytrzymac :P to minie- uwierz mi, mi minelo :)

Gość lolcia_mała
zazdrosna to ja i przed ciaza bylam:) ale widzaly galy co braly.... dziekuje za miłe słowa :)