Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbite lustro

jak myslicie , mam szanse?ja polka, on iranczyk?

Polecane posty

Gość gość
Ja tez jestem z Iranczykiem od 4 lat. Ze wszystkich mezczyzn z ktory i bylam a mialam ich kilku wlacznie z polakami, anglikiem, portugalczykiem i cypryjczykiem Iranczyk traktuje mnie najlepiej (2 gie miejsce anglik). Wasz zwiazek bedzie zalezal od tego na ile sobie pozwolisz. Iranczyk jest zwykle przygotowany na to ze bedzie musial utrzymywac dom i partnerke wiec jesli zaproponuje Ci ieszkanie razem mozesz smialo negocjowac warunki. Moze wam sie to wydawac nie do pomyslenia ale Iranczyk szanuje swoja partnerke proporcjonalnie do tego ile musi zainwestowac w zwiazek z nia... Jesli wiec zamieszkasz z nim i bedziesz sama za wszystko placic i jeszcze sprzatac, gotowac i kupowac mu prezenty to bedzie mial do Ciebie MNIEJ szacunku. Jesli natomiast bedziesz wymagac zeby zabieral Cie od czasu do czasu do dobrej restauracji i kupowal Ci dosyc kosztowne prezenty na urodziny i bral udzial w pracach domowych (oni zwykle bardzo lubia gotowac) to wtedy bedzie szanowal Cie bardziej..dziwne ale prawdziwe.

Gość Lucy8y
Witam, też jestem z Irańczykiem, tylko że skończyły się studia i on wyjechał do Belgii. Teraz widujemy się rzadko, już czasem mam dość tego wszystkiego. W jaki sposób Wasi Irańczycy dostali tu pracę, ja ciągle słyszę, że on się stara i nie może znaleźć. Sama nie wiem co zrobić.

Gość gość
sa moze jakies laskiz persami?? chetnie sie przylacze

Gość gość
Oczywiscie,ze jest szansa! Jestem od 5 lat z Iranczykiem i jestesmy bardzo szczesliwa para. Jest troskliwy,opiekunczy,ma do mnie ogromny szacunek(zauwazylam,ze wszyscy Iranczycy,ktorych znam darza kobiete ogromnym szacunkiem). Nigdy nie dal mi powodu do zazdrosci,nigdy nie obrazil i nie zawiodl. wiele ludzi porownuje Persow do Arabow- marokanow,egipcjaninow itp.ze wzgledu na ich ciemniejsza karnacje ale uwierzcie mi Persowie sa totalnie inni. Mam kilka znajomych Polek i nie tylko zwiazanych z Persami i wszystkie sa bardzo szczesliwe. Nie wyobrazam sobie zycia bez mojego Persa. Pozdrawiam

Gość Andziula16
Ja też spotykam się z Perserm od niedawna .Między nami jet jednak duża różnica wieku ja mam 48 lat a Nima ma 41 lat.Bardzo go kocham i on mnie ale czy dam radę wytrwać bo jednak ten wiek ta różnica.On twierdzi,że to tylko liczby i nic dla niego nie znaczą ,bo bardzo mnie kocha.Czy przetrwamy nie wiem ale teraz jestem szczęśliwa jak nigdy .

Gość Andziula16
Ja też spotykam się z Perserm od niedawna .Między nami jet jednak duża różnica wieku ja mam 48 lat a Nima ma 41 lat.Bardzo go kocham i on mnie ale czy dam radę wytrwać bo jednak ten wiek ta różnica.On twierdzi,że to tylko liczby i nic dla niego nie znaczą ,bo bardzo mnie kocha.Czy przetrwamy nie wiem ale teraz jestem szczęśliwa jak nigdy .

Gość Bart24
Masakra jaka naiwność. Naprawdę macie nierówno. Mam szczerą nadzieję, że żadnej z was te związki się nie udadzą i skończą się dla was cierpieniem. Trzymam za to kciuki.

Gość uważajcie
Dziewczyny uważajcie na gościa, który nazywa się Tony Azadin. Buszuje po sympatii. Jest z Iranu ale w pierwszej wiadomości pisze, że jest australijczykiem. Ma 11 miesięcznego syna do czego mi się przyznał. Jednak twierdzi, że matka dziecka jest alkoholiczką, co nie jest prawdą. Jest namierzalny w internecie. Jest trenerem osobistym. Ma osiągnięcia w kick-boxingu. Wygląda świetnie. Jest uroczy i umie zapewnić dziewczynę, że jest jedyna i że tylko on i ona. Spotkałam się z nim kilka razy. Czułam, że coś jest nie tak (mam dobrą intuicję). I szybko się okazało jak to wygląda w rzeczywistości. Po fb znalazła mnie ta dziewczyna i opowiedziała jak jest. Zrobił jej dziecko i zostawił. Próbował wracać i przepraszać a za plecami umawiał się z innymi kobietami (nawet z sąsiadką). Ma jeszcze 6 letnią córkę, o której nie mówi. Ma też ponoć wyrok w sądzie za molestowanie studentki. Mówi, że stracił dużo kasy w restauracji, którą prowadził i że teraz nie ma kasy. Pracuje max 4 godz dziennie bo nie lubi się przepracowywać. Ot taka historia. Uważajcie. Ja zostałam ostrzeżona za co dziękuję i chcę przestrzec inne dziewczyny.

Gość marek L
byłem w iranie przeszło rok więc najwyraźniej chyba mogę się wypowiedzieć. paniom doradzałbym trochę krytycyzmu w ocenie. naprawdę nawet największym miastom daleko do europejskich standardów w prawach kobiet. o zapadłych wsiach nawet nie wspomnę, bo obrazy sa szokujące! dziewczyny zastanówcie sie co robicie!

Gość gość
to nie wypali autorko, za duża różnica kulturowa, religijna, umysłowa, za dużo różnic

Gość gość
Czytam wasze wypowiedzi z ciekawosci . pers taki . taka religia mentalnosc. A ja zaoytam z innej beczki . bo mnie ciekawi kobieta wolna mlida . np samotna mama z. Malym dzieckiem ? Jaki jest stosunek persa do takiego pakietu ? Prxeszkadza probkem ?.

Gość gość
Czytam wasze wypowiedzi z ciekawosci . pers taki . taka religia mentalnosc. A ja zaoytam z innej beczki . bo mnie ciekawi kobieta wolna mlida . np samotna mama z. Malym dzieckiem ? Jaki jest stosunek persa do takiego pakietu ? Prxeszkadza probkem ?.

Gość gość
Czytam wasze wypowiedzi z ciekawosci . pers taki . taka religia mentalnosc. A ja zapytam z innej beczki . bo mnie ciekawi kobieta wolna mloda . np samotna mama z. Malym dzieckiem ? Jaki jest stosunek persa do takiego pakietu ? Problem . ulatnia sie .? .pytam bo naszla mnie taka mysl .

Gość Igość
Dziecko - czyli samotna matka o co pytasz z tego co pisałam z Irańczykiem to nie problem jeżeli nie oklamujesz go - tzn zataisz ten fakt na początku lub okłamiesz ze nie masz dziecka a pozniej powiesz ze masz. Myśle ze to większy problem dla matki - bo jednak jeżeli ojciec dziecka żyje a Irańczyk mieszka za granica to moze nie wyrazić zgody na wyjazd dziecka.