Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia micia picia micia

Moja bratowa i jej "skromnośc" na naszej-klasie

Polecane posty

Gość kicia micia picia micia

Mojego brata zona, napisała pod zdjeciem swojej corki "jestes śliczna-masz to po mamusi"... a najlepsze, jest to ze jej corka, jest podobna kapka w kapke, do mojego brata, czysty Kamil.. mam ochote jej napisac jakis złośliwy komentarzyk;) co by tu napisac??,,

Gość obrzezany ekogroszek
...ale inteligencje lepiej odziedziczyc po tatusiu...

Gość widać że mieszczuchy
innych zajęć nie mają tylko net net i net przez 24 na dobę

Gość ghdfghndfghdfjnghjrhjthyjet
Dowal małpie!!!!!1

Gość kicia micia picia
a własnie, ze dowale:), az jej w piety pojdzie, ze cenie sobie skromnosc wsrod ludzi, a zarozumialstwo uwazam, za wade..to dowale cos wymysle

Gość kicia micia picia
moja bratowa, mieszka w 20 tysiecznym miescie,a mysli, ze pochodzi z "wielkiego miasta", bo poniza rodzine mojej cioci,ktora pochodzi i mieszka z wioski.To własnie z niej wioska wychodzi, jak ocenia tak ludzi, przez pryzmat, wies miasta, tym bardziej, ze jej miasto to małemiasteczkowe gowno na mapie.Duze miaste do londyn, a nie 20 tys miasteczko

Gość andrzej maz kryski
Napisz jej, żeby nie obrażała dziecka porównaniami :D

Gość mądry to jest każdy
a może wg niej nie jest podobny do twojego brata? :O matko czy wy ludzie innych problemów nie macie?? ? :O

Gość mądry to jest każdy
podobna *

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Nasza-klasa to pośmiewisko dla całego świata internetowego! Tylko ruscy mają portal tragiczniejszy!

Gość joaaaaani
Napisz jej komentarz " skromna jestes" i to wystarczy. Ja bym nie wytrzymala. Moja bratowa jest identyczna. Twierdzi, ze jej synek odziedziczyl inteligencje po mamusi :) Moja bratowa uwaza sie za chodzacy ideal. Tak mnie denerwuje, ze juz kiedys zalozylam tutaj temat o niej.

Gość kocham marynarza
zareaguj brak reakacji powoduje, ze ludzie pogłebieją swoje złe zachowania..lub wady. napisz jakb nie patrząc na to co ona napisała.. Ale ładne dziecko..wykapany tatus:) tyle

Gość kocham marynarza
widac, ze wam docina... tymi komentarzami. Waszej rodzinie. a ja nie lubie złosliwych ludzi.

Gość masło maslane
Nie zniżaj się do jej poziomu.

Gość nickonicko2010
Nasza-Klasa ostatnio traci na popularności,wkrótce pewnie bratowa zlikwiduje konto i nie będzie komu pisać zlosliwości:) ... http://tnij.org/nokautkosmetyki

Gość kocham marynarza
to nie jest zniżanie sie do jej poziomu. ona wie ze czytacie opisy, znajomi wasi również..i wam docina.. ja bym napisała własny. Jakby nie patrząc co ona napisała.

Gość a mi szkoda
no tak, bo najlepiej, jak ktoś Ci mówi, że masz ładną sukienkę odpowiedzieć: e tam, stara... jak Ci mówi, że coś dobrze zrobiłaś: e tam, przypadkiem mi się udało... ratunku, ludzie - z czego tu robić problem? na pewno lepsza zadowolona z siebie matka, niż ciotka zołza ;)

Gość a mi szkoda
a z resztą, jakoś to się tak na ogół dzieje, że żona brata to taka jędza;) do pięt nie dorastająca siostruni, mamuni;) bezczelni ci bracia, jakieś OBCE baby sobie biorą za żony ;) :D :D