Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonita

Co myślicie - opinie

Polecane posty

Mam wspaniałego mężczyznę, z którym jestem 2 lata. Tworzymy bardzo udany związek, zarówno w "dzień jak i w nocy". ale.... Jestem kobietą, która lubi się podobać innym mężczyznom, lubię kiedy na mnie patrzą, kiedy są mną zainteresowani. Mój mężczyzna wie o tym, ale nie potrafi tego zrozumieć. Pyta mnie dlaczego, przecież mam Jego i to powinno mi wystarczyć. Tak, wystarczy, ale nie widzę nic złego w tym, że kobieta lubi być podobać. Nigdy nie zdradziłam mojego mężczyzny, nawet zwykłym pocałunkiem. Intryguje mnie to, że inny mężczyzna patrzy na nie jak na kobietę, którą chciałby mieć, ale... nie może. Dlaczego? Dlatego, że jestem kobietą innego. Tu właśnie jest problem. Pomimo mojej spełnionej miłości - "poradoks" mam fantazje erotyczne z jakimś wojskowym mężczyzną, jak uprawiamy perfersyjny, ostry sex (mój partner mnie zaspokaja), chciałabym poczuć jakiej pikanterii... boję się, że w przyszłości niestety zdradzę swojego męzczyznę, zadowolę się i później będę tego załować. Wybiorę tego "złego", a stracę prawdziwą miłość. Pokręciłam to wszystko, mam nadzieję, ze wiecie o co chodzi. Nie wyzywajcie mnie od kuuuuuu*rew, dzi*ek i innych szma*, bo chce poznać opinię innych ludzi NA MÓJ DYLEMAT.

Gość najdziwniejszy
nie to nie :D

Gość ghdfghndfghdfjnghjrhjthyjet
jestes poprostu najnormalniej w świecie kurwiszonowata :) nie tylko ty, nie przejmuj sie :D

Gość midribb
ja też tak mam ale wyobrażam sobie ostry trójkąt -ich dwóch a ja jedna:D oczywiście bez mojego faceta, z nim wole jakoś tak romantyczniej :P

Gość jedno jest pewne
sama nie jesteś pewna swojej wierności a dziwisz się facetowi?

Gość eeeeeeeeee tam
a może lubisz ten sport i jesteś ukrytą kurfą?