Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

Jestem uzalezniona

Polecane posty

Ludziska help! jestem uzalezniona od..herbaty...Potrafie pić ja litrami..dziennie wypijam ok20 kubków. Zdarza sie ze jak kupie małe opakoeanie herbaty w ktorej jest 30 saszetek to nastepnego dnia musze kupic kolejne opakowanie.

Gość a jaką herbatę pijesz?
bo mnie ostatnio żadna nie smakuje, same lurki...

Ja pije herbate Dilmah owocową i mi smakuje tez mi przedtem nie smakowały dopóki nie spróbowałam Dilmah . Brzmi to jak reklama:) heh

Gość fakty poranne
saszetkowa to paskudne śmieci a torebki są rakotwórcze ;)

Gość fakty poranne
najlepsza jest zielona z liścia :) zdrowa i naturalna

Kiedy potrafilam wydawac na herbaty okolo 40 zł dziennie, bo lubiłm chodzi po sklepach herbacianych i w kazdym zakupic jakas musiałam

Ja tylko od czasu do czasu lubie wypic herbate, ale teraz jak jest tak jest tak gorąco to pije tylko napoje gazowane

Gość fakty poranne
dobrą herbatą należy się delektować i lepiej raz na jakiś czas wydać więcej pieniędzy niż popijać jakąś śmieciówę ;)

Ale ja nie kupuje zadnych szitów.. Niestety u mnie cały rok pada może z 10 dni w roku jest naprawde ciepło....

Gość ale jak ktos pije duzo herbaty
to codziennie nie bedzie kupowal wypasionej, tylko musi sie taka smieciowa tez zadowolic...

Wybacz ale ja wole zaplacic nawet 5 jurka z tea niz jakies centy za szit. Poza tym tu juz nie chodzi o zadawalanie se herbara, chodzi o to ze w ogole ja pije..

"Ja pije herbate Dilmah owocową i mi smakuje tez mi przedtem nie smakowały dopóki nie spróbowałam Dilmah . Brzmi to jak reklama heh" mam to samo - od mojej 1ej dilmah nie smakuje mi zadna inna - nei wiem, co w neij ejst takiego

Gość ale jak ktos pije duzo herbaty
ZielonaWyspa--> No i Twoja sprawa, czy ja Ci cos sugeruje? Ja odpowiedzialam na post wyzej. Kupuje najtansza, bo mnie nie stac. Jesli Ciebie stac to gratuluje! A ze pijesz duzo to co z tego? Lepsze takie uzaleznienie niz inne.

Jeśli pijesz nie tylko czarną to Twoje uzaleznienie jest ok;) I pewnie wyniki masz w normie . Ja niestety UWIELBIAM czarną i mocna i mam z tego powodu kłopoty - podwyższa mi ciśnienie i przyczynia się do anemii. Na razie zamieniłam 1 z 10 wypijanych dziennie kubków na pokrzywę, a 1 na zieloną. Owocowych nie lubię, chociaz czasem przy upałach taka niesłodzona gasi pragnienie . A co do jakości - na dobrej wodzie byle jaka herbata potrafi świetnie smakować a na złej wodzie i super herbata za sporą kasę to już nie bardzo :) pozdrawiam znad kolejnego kubka ;0