Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katunia

Mój facet chce abym nie myła się przed sexem !!!!

Polecane posty

Gość katunia

Ejjj czy wy tez tak macie? Ostatnio moj facet stwierdzil, ze chce sie miziac od razu jak wracam z roboty. Nie chce abym sie odswierzala bo po noc to jest podniecajace. Rozmawialem z przyjaciolkami i niektore mowia, ze maja podobnie. Ze ich faceci tez czasami lubia jak jestesmy spocone. Ponoc to bardzo ich napala ... Czy wy tez tak macie ? Czy to normalne ?

Gość widać lubi zapach śledzia
ot i cała tajemnica

Kapucha nie obrzydzaj mi zycia od rana. janie wyobrazam sobie zebym np robiła dobrze swojemu kiedy on wraca po 12 godzinach z pracy. Jeszcze z małym dodtakiem serka. Ble ble bleeee.. chyba był ż**ała dalej niz widzę..

Gość katunia
ejjj no bez przesady :) jestem asystentka i dbam o higiene. ale podoba mu sie jak jestem spocona . tak umiarkownie - nie chodzi zeby smierdziec prawda ? tylko zeby mogl on wyczuc jak to mowi - zapach kobiety... w sumie to mnie tez to kreci ( troske )

Kiedyś z moją ex zabłądziliśmy na pustyni Błędowskiej,po kilku dniach marszu została nam butelka mineralnej w między czasie wzięło nas na amory . To ona za wode i ze się chce podmyć i że ja też muszę. A ja ze po ruchanku strasznie chce się pić i tak uratowałem nam życie!

Gość katunia
provokejszyn j@k nic niesamowicie rozbudowa i konstruktywna wypowiedz...

kiedy człowiek się poci intensywniej wydziela feromony i stąd jego chęć abyś była spocona ;)

nie przejmuj się Napoleon też lubił,jak kobieta 3 dni się nie myła

kurde lipną masz pracę bo gdybyś była córką kowala ze specjalizacją blachorytnik to byłby seks życia, ta zapach miedzi + osmolone kolana i opalone włosy ahhhh. Tak serio tu nie chodzi o facetów ale wy się lepiej rypiecie wtedy żadna z was na to nie wpadła ?

Gość nie lubię nieścisłości
petrol jakie kurwa 3 dni ona mięsiącami się nie myła;) weź kobieto sprawdź jak coś pierdolisz na forum

nie Napoleon lubił poprostu śmierdzące ciipki najmarniej 3 dni