Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marusia i pies

polska piosenka dla rodziców, nie disco polo i nie"cudownych..."

Polecane posty

Gość Marusia i pies

Poszy\ukuję piosenki, która nadawałaby się na podziękowanie dla rodziców, ale nie chcę "Cudownych...", bo jest xzbyt oklepqana, a inne, które są podawane to disco polo:( W tekscie nie musi być koniecznie słowa rodzice, ale żeby pasował... Rodzice lubią starego rocka typu perfekt, lady pank...

Gość Gabaryt
Marusia, dziecko drogie. Ty NAJLEPIEJ znasz swoich rodziców. Nie zawracaj głowy. Nie disco polo, nie "Cudownych rodziców mam", nie to, nie śmo... Rusz głową i sama coś wykombinuj.

Bardzo trudno znaleźć piosenkę, która spełniałaby wszystkie Twoje warunki. Niektóre zespoły podpierają się piosenką zespołu Kombi "Nasze pokolenie" z tym, że zmieniają słowo "nasze" na "wasze". Można również pokusić się o małą parafrazę piosenkę Wojciecha Młynarskiego "Nie ma jak u mamy", śpiewając na przemian "mamy" i "taty" (żeby tatusiowie też poczuli się docenieni ;) ). Polecam również piosenkę Beaty Kozidrak "Miłość to taki dar" a także "Radość najpiękniejszych lat" - duet Anny Jantar i Natalii Kukulskiej :). Jeśli jednak macie problem ze znalezieniem odpowiedniej piosenki, powinniście wybrać taką, która ma jakieś znaczenie dla Waszych rodziców a wszystko inne możecie zawrzeć w podziękowaniach :) To chyba będzie najlepsze wyjście :) Pozdrawiam :)

Gość magdziana
jest walczyk dla rodziców

Ja mysle, ze to wcale nie musi byc piosenka o rodzicach, mozna wybrac po prostu jakas piosenke z ich lat mlodosci. Ja sie zastanawiam nad Czerwona jarzebina, bo moi rodzice ja bardzo lubia;)

Gość Marusia i pies
Wedding_Planner bardzo Ci dzIękuję, wybierzemy Kombii lub Kozidrak:) Gabaryt wcale nie jest tak łatwo znaleźć odpowiednią piosenkę, gdyby było inaczej nie pytałabym na forum...

"jak ktoraś panna mloda nie ma taty, to polecam. Moja mama byla poplakana " A ja z kolei nie chce, zeby rodzice plakali na weselu, pewnie sama przysiega i msza bedzie dla nich wystarczajaco wzruszajaca, wiec na weselu chce zeby byli usmiechnieci, zadowolenie i po prostu dobrze sie bawili.

Gość fdgdfgdfgdfgdfg
jest taka piosenka "dziekuje" bądz dziękujemy ... i chyba nie ma tam słowa rodzice, sami bedziemy ja miec , wodzirej nam zaproponował gdyz moi rodzice nie zyja i raczej głupio by było spiewac "kochanych rodziców mam " sama bede miała "dziękujemy " ale na tyle sie nie znam na muzyce by ci powiedziec kto to spiewa:P

Gość gość
Tylko Wy rodzice

Gość 0000lena0000
Anna Jantar - Radość najpiękniejszych lat :)

Gość gość
Marusiu,i nad czym sie tutaj zastanawiac -najlepsza to piosenka z 4 pancernych.....