Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

ALE WAM POWIEM, MÓJ CHŁOPAK TO CIOTA

Polecane posty

Gość może wrzuć jego zdjęcie
zobaczymy chociaż czy faktycznie wygląda na ciotę

Gość odddaftora
gratulacje dobrze że nie wujek , z ciotą da się żyć :P

Gość odddaftora
to go odstąp komuś równie ciotowatemu a nie jękaj na niego bo to nie ładnie, widziały gały co brały :D

Gość oj erike erike
trafil swoj na swego:classic_cool:

Gość ale ty jestes głupia

pewnie dla emocji....KTÓRYCH NAPEWNO NIE BRAK - SKORO CIOTA.......BUHAHAHAHHAAH

Gość może wrzuć jego zdjęcie

no 2 lata ale z przerwami. Przy czym te przerwy takie niezauważalne bo niczym sie nie różniły od momentów kiedy z nim byłam.

No 2 lata to troche czasu jest.. ja z moim byłam 3 lata, ale wczoraj sie wszystko skończyło :o w srodku przezywam koszmar, ale wiem, ze jak znim bede to sobie zmarnuje zycie :o

Gość borelslsldancertl;e;wser
a w ogóle to jesteś kobietą czy facetem

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Premier Donald Tusk zlikwidował zespół ds. bezpieczeństwa energetycznego, a wicepremier Waldemar Pawlak chce unieważnienia rządowej strategii dla gazownictwa z 2007 roku, która miała obowiązywać do momentu uniezależnienia Polski od dostaw gazu z Rosji. O likwidacji zespołu ds. bezpieczeństwa energetycznego poinformował portal gazeta.pl. Nie wiadomo, kiedy i dlaczego został on zlikwidowany - tym bardziej, że polityka bezpieczeństwa energetycznego i zagraniczna polityka energetyczna ma być priorytetem polskiej prezydencji w Unii Europejskiej w 2011 r. Mówił o tym wielokrotnie m.in. Mikołaj Dowgilwewicz, pełnomocnik rządu ds. polskiej prezydencji w UE. Zespół ds. bezpieczeństwa energetycznego został powołany w lutym 2008 r. Jego pierwsze posiedzenie było relacjonowane przez media dotyczyło m.in. bezpieczeństa dostaw gazu ziemnego do Polski oraz problemu handlu emisjami CO2. Zespołem kierował premier Donald Tusk, a w jego skład weszli prezes Rady Ministrów, minister gospodarki oraz ministrowie: spraw wewnętrznych i administracji, spraw zagranicznych, finansów, skarbu państwa, infrastruktury, środowiska oraz sekretarz Kolegium ds. Służb Specjalnych. Teraz okazało się, ze nieoczekiwanie zespół został zlikwidowany. Kiedy i dlaczego nie wiadomo. Jako zamiennik powołano do życia międzyresortowy zespół ds. realizacji polityki energetycznej Polski do 2030 r. Tyle tylko, że kieruje nim minister gospodarki Waldemar Pawlak, a w jego skład weszli m.in. ministrowie rolnictwa oraz nauki i szkolnictwa wyższego. Nie ma natomiast żadnego przedstawiciela służb specjalnych. Okazuje się również, że Waldemar Pawlak chce unieważnić rządową strategię dla gazownictwa z 2007 r., która miała obowiązywać do czasu zapewnienia Polsce dostaw gazu spoza Rosji. Gorącym zwolennikiem bezpieczeństwa energetycznego był prezydent Lech Kaczyński. Rada Bezpieczeństwa Narodowego po konflikcie gazowym Rosji z Ukrainą w 2006 r. opowiedziała się za budową gazoportu, aby zapewnić dostawy gazu do Polski z nowych źródeł. Z inicjatywy prezydenta Lecha Kaczyńskiego w 2007 r. w Krakowie w sprawie korytarza energetycznego zorganizowano szczyt prezydentów Polski, Ukrainy, Litwy, Gruzji i Azerbejdżanu. Kolejne szczyty odbyły się w Wilnie, Kijowie i Baku, a inicjatywa zyskała poparcie innych państw Europy, Komisji Europejskiej oraz USA. Teraz jak się okazało bezpieczeństwo energetyczne Polski zeszło na dalszy plan, czego przykładem jest rezygnacja premiera Donalda Tuska z kierowania zespołem, który się tym bezpieczeństwem zajmował. (dk, niezalezna.pl, gazeta.pl, wp.pl)

Gość nie mogę ijuż
słabe prowo jakiegos kolesia ltory udaje laske, trzeba miec ostro zryty beret, tak jest jak sie nie ma real life hahaha