Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martii14

Zmywanie szamponu koloryzującego

Polecane posty

Użyłam palette color shampoo czekoladowego brązu, moje naturalne włosy byly w kolorze baardzo ciemny bąd-brąz. no i oczywiscie palette mnie zawiodło . włosy wyszly prawie czarne. chcialabym się jak najszybciej pozbyć. mam 15 lat i we wrześniu nie może byćaz tak widać farby bo obniżają zachowanie.. farbowalam je 12 dni temu, niby troche zjaśniały ale to tylko troszeczke. tak więc chccialam się zapytać jak przyśpieszyć zmycie tej farby. dekoloryzacja odpada bo nie mam az tyle kasy na fryzjera i to niszczy podobniez włosy. słyszałam o szamponie przeciwłupieżowym i mam zamiar kupić, head&shoulders jest dobry?kieś pmysły?a cytryna działa? macie jaj

Gość masz pecha...
szampony koloryzujące Palette mają to do siebie, iż działają jak trwała farba... Kolor Ci nie zejdzie, nie ma takiej opcji. Sama farbowałam na ten kolor. Pozostaje Ci tylko czekanie aż odrosną. Kolor ciut się wypłucze - ale naprawdę nie jakoś specjalnie. Mi szampony przeciwłupieżowe nic nie dawały a wspomniany przez Ciebie H&S to dla mnie już w ogóle porażka była... Trochę też ci pojaśnieją od słońca - w końcu mamy lato:) ale kolor nie jest AŻ taki zły:)