Go艣膰 Karolina 6757 Napisano Lipiec 12, 2010 Macie jaki艣 spos贸b na pozbycie si臋 ostudy? Tani i szybki? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 [spioch] Napisano Lipiec 12, 2010 a co to jest ostuda????????? O_O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 [spioch] Napisano Lipiec 12, 2010 juz wiem, ale to do dermatologa, nie na forum Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 kurcze mam ten sam problem od roku zrobi艂o mi sie to zaraz po porodzie stosowa艂am masci wybielaj膮ce ale nie pomog艂y :-( niemam zbytnio kasy zeby stosowac cialge jakies drogie masci lub isc do kosmetyczki-choc nie wiem czy by pomog艂a Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 dermatolodzy to sami eksperymentuja na nas i przepisuja drogie masci ktore i tak nie nie pomagaja moze tu sa jakies dziewczyny ktore pozbyly sie tego probmelu i poweidz w jaki sposob to zrobi艂y Karolina 6757 fajnie ze za艂o偶y艂as taki temat a powiedz mi duze tego masz? w jakich miejscach i czy da sie ukryc pod makijazem ? ja nakladam weicej pudru to w sumie nie iwdac no ale bez podkladu ani rusz bo okropnie wygladam najweicej na czole i skronie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 wesz艂am szybko na allegro zeby zobaczyc to o czym piszesz a tam nic nei ma na temat ostudy tylko ze leczy w膮trobe wymienione kjest kikla schorzen ale o tym nie mam mowy a ty go bralas? czy tlyko s艂ysza艂as i jak sie to bierze? parzy i pije czy jak Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MOniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 12, 2010 mam ten sam problem, po solarium wysz艂y mi plamy na czole, s艂ysza艂am ze latem nie wolno stosowac 偶adnych krem贸w wybielajacych, bo nie wolno po nich wystawiac buzi na s艂o艅ce, a to latem jest niemo偶liwe :O u偶ywam pudru Vichy i on dobrze kryje te plamy ale chcia艂abym sie tego pozbyc Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MOniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 12, 2010 branie lek贸w na watrobe to bzdura, moja watroba jest na 100% zdrowa a plamy mam po solarium, nie mozna kazdemy z melasma proponowac lek贸w na w膮trobe :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mamu艣ka Napisano Lipiec 12, 2010 To ci pomo偶e naprawd臋. Ostuda jest cz臋sto wynikiem z艂ej pracy w膮troby. Ja stosuj臋 antykoncepcj臋 i dlatego mam ostud臋. A ostropest kupi艂am po to, 偶eby chroni膰 w膮trob臋 przed skutkami antykoncepcji. Jak zacz臋艂am j膮 stosowa膰 to ostuda zacz臋艂a znika膰. Zacz臋艂am szuka膰 w internecie info i znalaz艂am opini臋, 偶e ostropest likwiduje ostud臋 i przebarwienia. M膮偶 te偶 stosuje ostropest razem ze mn膮 i znikn臋艂y u nas np. wzd臋cia i problemy 偶o艂膮dkowe. Ja ci臋 na nic nie naci膮gam. To jest tak tanie, 偶e warto spr贸bowa膰 :-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 no ja tez mam chyba zdrowa w膮trobe biore tabletki antykoncepcyjne i robilam badania pr贸by w膮trobowe i zawsze mialam OK mi sie to zrobi艂o po porodzie iwec sadze ze to na tle hormonalnym od s艂o艅ca ale nie od watroby Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mamu艣ka Napisano Lipiec 12, 2010 OSTROPEST TO NIE LEK, to s膮 nasionka podobne do ziaren zb贸偶. Ja tylko pisz臋, co mi pomog艂o. Miel臋 ziarenka w m艂ynku i bior臋 codziennie 2 艂y偶eczki, zapijam wod膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 moja gin mi poweidziala ze to wlasnie od przyjomwania hormowno i przebywania nawet na chwile na s艂o艅cu wiec moze i to prawda moze warto sprobowac skoro tozio艂膮 to nie pwoeinny zaszkodzi a noz widelec pomoze ja jestem tak zdesperowana tym ze jescze dizs to zamowie na allegro Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 znalza艂zam na allegro za 9,50z艂 juz z przesy艂ka ja zamawiam za takie pieniadze warto sporbowac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mamu艣ka Napisano Lipiec 12, 2010 Ja mam ostud臋 od EVRY a nie b臋d臋 przecie偶 rezygnowa艂a z antykoncepcji. Mam nadziej臋, 偶e Wam te偶 uda si臋 pozby膰 tej cholernej ostudy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 nawet po 8,90z艂 widze tylko na ile mi starczy te 100g? bo ne wiem czy 1 opakowanie zamowic czy wiecej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MOniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 12, 2010 ja nie stosuje antykoncepcji hormonalnej a plamy mam :o tez spr贸buje z tymi zi贸艂kami :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mamu艣ka Napisano Lipiec 12, 2010 Ja kupuj臋 na alegro 1 kg za 10 z艂. Przesy艂ka jest kurierem wi臋c bior臋 2 kg. 100 Gram to si臋 chyba nie bardzo op艂aca. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mamu艣ka Napisano Lipiec 12, 2010 Czy kto艣 jeszcze stosuje ostropest? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 ja mialam isc do kosmetyczki zapytac czy da sie to jakos usun膮膰 peelengiem czy inaczej chemicznie i ile by to kosztowa艂o moze ktora艣 wie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mamu艣ka Napisano Lipiec 12, 2010 Podobno laser jest najlepszy. Ale z ostropestem spr贸buj- nie zaszkodzi. Profilaktycznie te偶 mo偶na go przyjmowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mamu艣ka Napisano Lipiec 12, 2010 Dziewczyny je偶eli Wam te偶 to pomo偶e to dajcie zna膰. Mnie to pomog艂o i chcia艂am si臋 tym z Wami podzieli膰. POWODZENIA:-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 laser juz mialam kiedys na tradzik ale strasznie drogo bo 1 zabieg ok 40z艂 a trzeba ok 20 zeby dobrze by艂o widac efekty weic to odpada Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 do mamu艣ka-------------wielkie dzi臋i , ja napewno srpobuje dzwonilam wlasnie doapteki bo czasami na allegro liczac przesy艂ke w aptece wychodzi na to samo ale pani musi zadzwonic do hurtowni zapytac bo na stanie nie maja potem zadzwonie ejszce raz i zobaczymy po ile sa w aptece Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 12, 2010 widzialam aukcje tego sprzedawcy i jego komentarze u niego 26z艂 z przesy艂ka - drozej przesy艂ka bo kurier -poczta by艂o by zapewnie taniej ale ja myslslam zeby wyb贸rwac najpierw i kupic 0,5 kg z przesy艂ka za 18z艂 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do mamu艣ka Napisano Lipiec 12, 2010 Ok to gdzie kupisz to twoja sprawa. Napisz p贸藕niej jak si臋 sprawdza u Ciebie. Ja zauwa偶y艂am efekty po ok. 2 tygodniach od zastosowania. Mi艂ego Dnia :-) Musz臋 lecie膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 14, 2010 my艣lalam ze jeszcze kt贸ras sie wypowie ale widze ze dyskusja stane艂a kurcze tak sie zastanawiam czy ta ostuda to jest od watraby po stosowaniu tabletek anty czy od hormowow bo jesli od hormonow to czy ten ostropest ktory jest na watrobe pomoze Mo偶e jest tu jeszcze jakas kobieta ktora wyleczyla sie z tego paskudstwa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 15, 2010 podnosze moze sie kt贸ra艣 jeszcze wypowie i poradzi Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mamu艣kaaaa30 Napisano Lipiec 20, 2010 no i nadl cisza chcialam sie zapytyac tej dziewczyny po jakim czasie zauwazyla ze to jej znika kupilam te ziola i pije od wczoraj, zobaczymy czy pomoga-oby oby Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kurdeeee Napisano Lipiec 20, 2010 piszcie czy to zielsko faktycznie ktorejs pomoglo, bo ja niestety tez w plamach po anty:/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marczysko 0 Napisano Maj 18, 2011 GOSSARD pomocy!!!!! Napisz cos wiecej o tej cudownej masci! katarzyna-slota1@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach