Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobić??????????

Jak mam ją odzyskać

Polecane posty

Witam, długo zastanawiałem się czy napisać na forum o moim problemie, w końcu postanowiłem napisać. Nie wiem kiedy to się stało, ale uświadomiłem sobie że kocham swoją byłą dziewczynę. Byliśmy ze sobą 7 lat temu, jednak przez ten czas nadal nie mogę o niej zapomnieć. przez ten czas widywaliśmy się od czasu do czasu jako znajomi, pisaliśmy do siebie jako kumple. Tylko że ona ma od kilku lat innego faceta ( jak ich razem widzę to mógłbym zabić). Nie wiem co mam zrobić, wiem że jestem palantem, bo to ja ją zostawiłem i bardzo ją skrzywdziłem, ale co mogę więcej zrobić by to naprawić, czuję że się zmieniłem, ale ona powiedziała bym dał sobie spokój- Myślę że ONA to jest TA osoba- prosiłem o spotkanie ale ona jest nieugięta, wiem też że planują ślub. Tego nie przeżyję- czuję jak życie i to uczucie przecieka mi przez palce musiałem się wyżalić- dzięki

Gość fsfsfdsfsddfsffffff
Kolego. To dziwne, bo ja miałem wielką miłość rok temu. Cały czas myślałem - silne uczucie. Poznałem inną dziewczyne i na nowo żyje. Jest całkiem inaczej, ale miłość jest i jestem szczęśliwy. :) Rada poznaj kogos innego, a zobaczysz jaki błąd bys popełnił spotykajac sie z ex

Gość niebieskooooka dziewczyna
daj sobie spokoj co innego jakby byla wolna ale juz ma innego i wybrala jego mimo ze wie o Twoim uczuciu. I moja rada - zerwij kontakty z nia.

Gość Wiem,że boli
Tylko że ona ma od kilku lat innego faceta ( jak ich razem widzę to mógłbym zabić) Jeśli kochasz ,życz jej szczęścia

ani nie potrafię życzyć jej szczęścia, ani zerwać z nią kontaktu

Gość a po co?
daj jej spokój

Gość odpowiedź sam sobie dałeś
"to ja ją zostawiłem i bardzo ją skrzywdziłem", chcesz dalszego ciągu ? chcesz rozwalić jej związek, żeby samemu robić, to co wcześniej? nienawidzę takich łajz! :P

Gość powiedz jhej że kochasz
Pokaż,żesię zmieniłeś, walczo Nią

Gość tylko nie to
Daj jej spokoj.Nie namawiajcie go zeby o nia walczyl.O mnie jeden walczy juz od roku.Moje zycie to koszmar.Mam dosyc jego zapewnien,smsow setek nieodebranych tel.przyjezdzaniem do mnie pod dom mimoi ze mieszka 300km.Mam dosc klamst i tego skomlenia,tych lez na zmiane z wyzwiskami.Mam dosc! A odeszlam tylko dla tego ze udowodnilam mu kilka zdrad przez 3 lata jak bylismy razem? udowodnilam notoryczne klamstwa.Daj jej zyc jak ja kochasz a moze Cie kiedys mile wspomni

Gość sfgg
Jak ją skrzywdziłeś?

Gość powiedz jhej, że kochasz
co do tej porz zrobiłeś ,jak walczyłeś?

Daj sobie z nia spokoj i calkowicie zerwij z nia kontakt, jesli jestes prawdziwym facete nie lepka cipka to dasz rade.

Gość baumik
jak ja skrzywdziles? zdrada?

Spotykaliśmy się, ale ją zostawiłem, ciągnęło mnie do imprez, kumpli i panienek, dużo się wtedy działo w moim życiu i nie chciałem się wiązać na stałe

Gość Zostaw ją w spokoju
i zacznij żyć swoim życiem